Nakre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Herkese merhaba. Ultima online oyununa girmek istiyorum. Nebulanın iyi oldugunu duydum ama bi turlu giremiyorum. Bana su anda calısan bir server ismi verebilirmisin ? Herkese simdiden tesekkur ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nebulanın yarın açılması lazım[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Burdan server listesine bakabilirsin ayrıca OSI shardları dışındaki serverlarla ilgili sorularını UO Sphere Server bölümünde sorarsan daha çabuk yanıt alabilirsin [Bu mesaj Popeye tarafından 17 June 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Buraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar