Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Rolling[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 büyüklere oyuncak projesi var bir oyuncak aslında o gördüğünüz birbirine takılıp çıkabilen top içinde hareket edebiliyor daha 43 tane daha pafta var onları görmeden anlamanız imkansız :) ben sadece bunu çok beğendiğim için paylaşayım dedim.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Az kalsın sazanlık edip "iyide altta Ahmet Uslu yazıyo lixad değilki" diycektimki son anda vazgeçtim :p[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cok hos hangi okul hangi bolum?[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ITU - Endüstriyel Tasarım[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 guzel olmus ellerine saglik, şimdi bunu siz kagıt uzerinde bırakmayacaksınız sonucta yapacaksınız yani? bana da bir tane yapar mısn ?(yuzsuzlugume bakın :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 BU gün atolyede onun modelini yapcam diye her tarafımı yaraladım ama yaptım sonunda parmaklarım yara bere içerisinde :).[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cok hoş[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar