Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaşlar beramusta veya başka bir serverda hepimiz yani katılanlar birbirimize yakın isimlerde char lar açıp geyiq yapalımmı? hep beraber dolaşalım farklı charlarda veya aynı charlarda. :) ezik charlarla taqılalım:) walla wamısınız varım diyen barnak kaldırsın plz.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ares e girilmiyomu ? daha açılmadımı henüz. açılmadıysa beramus a geleyim dediğin gibi takılalım azcıkta level kasar adam kesmeye gideriz :P[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben beramusta bugün 1 tane barbarian charı 40 ettim, deminde rogue yi 40 ettim. sıkıldım... Ares açılsın artık...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 lan PK yapıcam hadi.. Dinden imandan çıkarıcaklar adamı illa. abi ben bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi gelen varsa b1 morad selithtin orda paticik_1 nicki ile bekliorum. :) orc rog olalım. hepimiz derim [signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! [Bu mesaj Fightrance tarafından 30 Mayıs 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 fatih abi bravo bir güne 80 lvl sığdırmışın senin areste lvl kaç 100?? :D:D:D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 like this:)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Öne çıkan mesajlar