Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi banlanan karakterler bölümünde fradulent use of cr.card. 999 days 5/29/2005 10:34:00 AM Sajith bu fradulent hangi server da bilmiyorum fakat. herif günde 30 defa banlanıyor. fakat aralıksız hergün banlanıyor..[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 botu almicam schweppes, sen sat para yap :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ozgurr hunhar duyduma göre bunnarda dupeden gitti:)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sen yalnıs duymuşsun :) ozgurru bilmiyom ama hunharla oparty yaptıq ve banı falanda yok olsa sölerdi sanırım yani haberim olurdu.ozgurr banlansada sölerdi bana kendisi[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 En son banlanan galiba benim o_O Oyunda olan bir arkadaş benim charımın (paperqueen) banlandığına dair bir yazı geçtiğini söyledi... Hiç bi zaman dupe ile alakam olmamıştır.. Daha önce 2 kere banlanmıştım ama banlanma sebebim gm lerle kavga etmem olmuştu.. Hayırdır inşallah...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bide alayını banlıyolarmış :d herkes oyunu bırakıyomuş sonra bi kaos sonra eski banlananlarında banı kalkıyo işte bunlar garip şeyler :D by Hayal Taciri :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 öle bişi olsa mahkemeye veririm ko yu.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gerçi başka bi konuya daha yazdımda olsun burayada yzim gören olur görmeyen olur abi inanın eslant gatein önünde duran o pelrinliler warya muhakkak dupe için duruolar. ama adamlar salak hala olayın kiit nokatsını çözemediler. çok ama çok basit dupe yapıosunuz ve kimsenin ruhu duymuo kesin garnti veriom lvl 50 mage de hergün yapıom çaıklamması içnde küçük şeyler yapıom günlük 3milyon falan ne dersiniz ii diilmi bide arkadaş araya atatürk falan sıkıştırmış uyan kardeş bu oyun gerçek hayat diil adamlar ks yapınca biibirlerine ana bacı düz gidio sanki gerçek hayat gibi senin kide ona benzedi biraz oyun bu hilede olacak kendinde kasacan gerekirse yatacan dostların sana ksacak HİLESİZ OYUN OLMAS :D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: malboro_man, 30 Mayıs 2005 03:42 tarihinde demiş ki: gerçi başka bi konuya daha yazdımda olsun burayada yzim gören olur görmeyen olur abi inanın eslant gatein önünde duran o pelrinliler warya muhakkak dupe için duruolar. ama adamlar salak hala olayın kiit nokatsını çözemediler. çok ama çok basit dupe yapıosunuz ve kimsenin ruhu duymuo kesin garnti veriom lvl 50 mage de hergün yapıom çaıklamması içnde küçük şeyler yapıom günlük 3milyon falan ne dersiniz ii diilmi bide arkadaş araya atatürk falan sıkıştırmış uyan kardeş bu oyun gerçek hayat diil adamlar ks yapınca biibirlerine ana bacı düz gidio sanki gerçek hayat gibi senin kide ona benzedi biraz oyun bu hilede olacak kendinde kasacan gerekirse yatacan dostların sana ksacak HİLESİZ OYUN OLMAS :D aferim sana sen devam et zaten sizin gibiler yüzünden bu itemların fiyatları tavan yapıyor. takılsanız adam gibi paşa paşa oynicaz oyunumuzu 5 kuruşluk zevkimiz var içine ettiniz. yazıklar olsun size.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 evet.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 niye sordun? hacklicenmi?[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yaw ne bu fesatlık ben öle şeyi nie yapim ki ne gareği war bi tarafım göğe mi değecek sadece görünce slm veriim babında söledim sen ne kadar işi yokuşa sürsende :)
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bakma sen bana ben konuşuruz öle aptal aptal :) trade açmadığımız sürece güzel dostluklar kurabiliriz :) neyse dostum iyi sabahlar sana ben yatar :)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sana soriim bari sen bilomusun myko nun adresini orda böle düşük lvl charla girecek biçok kişi ne kadar erken lvl kasarsak o kadar baba bi makam sahibi oluruz:D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: malboro_man, 30 Mayıs 2005 04:48 tarihinde demiş ki: sana soriim bari sen bilomusun myko nun adresini orda böle düşük lvl charla girecek biçok kişi ne kadar erken lvl kasarsak o kadar baba bi makam sahibi oluruz:D zZzzZz :) yarın konuşalım dostum. bugunluk yeter bana. dün gecede sabahladım ztn. yarın benden daha çok yardımcı olurlar forumda bu konuda benden daha fazla bilgisi olan çok insan var.:)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Öne çıkan mesajlar