Wise Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dogussss, Duping mirage daggers 7 and 70s. 9999 days 5/25/2005 12:09:00 AM Fraggle and Ambiate archraist, Duped too many items to list and TONS of gold bars. 9999 days 5/24/2005 11:15:00 PM Fraggle and Ambiate AREZ|TaM___TaM|duping shards 9999 days 5/24/2005 10:42:00 PM Fraggle & Ambiate AREZ|SeRT__CoCuK |duping 999 days 5/24/2005 11:29:00 PM odin & Ambiate Bu arkadaslarımız Türk ve 55-60+ charları vardı.Yazık oldu.Ama aslında birazda iyi oldu.[signature][hline]Name: WiSe LvL: 60+ Class: Paper Mage (Arch Mage) Race: El Morad Clan: TnT Server: Ares
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 offfffffff offfffffffffffff[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Daha da varda onlar yabancı tanımıyorum yazmak ıstemedım.Site de hepsi yazıyor.Yazık ya emeklere ve emeklerimize.Bosuna mı kasıyor millet.Shard için,Mirage için,Gold Bar için vs vs.[signature][hline]Name: WiSe LvL: 60+ Class: Paper Mage (Arch Mage) Race: El Morad Clan: TnT Server: Ares
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 3kagıt yaparak zengin olacagıma, çalışır didinir kazandıgımın tadını çıkarırım daha iyi. eski sslerime bakıp druenlerle beraber nostalji yaptıktan sonra daha iyi anladım bunu. yaptıgım her itemın bir degeri var. belki +8 +9 degil belki czde harcanırım iyi ekipmanım olmadıgı için ama en azından zevk alırım. bu yazımıda neredeyse 100 yıl önce M.Kemal Atatürk'ün söyledigi bir lafla bitirmek istiyorum. "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar;" oyunla gerçek yaşamın ne alakası var demeyin , bu öyle bir laf ki halkımızdan bazılarının ne şekilde yaşamaya alıştıgını göstermektedir. bazı kendini bilmezlerin kolay yola alışmaları sanal bile olsa türklerin adını lekelemektedir .sonuç olarakta Atatürk'ün sözündeki haysiyet yitirme aşamasının sonlarına gelmişizdir.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
yawusSs Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 arch'a o kadar demistim 2x ROL 2x +8 Shardla banlanican die :))[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin lvl : 55+ Clan :VietNam™CongHoa
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yazık oldu ama huylu huyundan vazgecmez yanı charlar acıp yıne dvm ederler emın olalım sadece 60+ olmalarına uzuldum[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:5x Assasin Clan:The_Others
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Az önce tamtam ın GM ile banı kaldırması konusunda anlaşıp douss ve bi kaç kişi daha dail olmak üzre diğer arkadaşlarını ispiklediğini öğrendim. Hadi yaptığın ayıp bişi, ispiyonculuk daha ayıp bişi yaw.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tamtam bunu yaptıysa cok ayıp ama bence zaten onun ve onların 2. charları hazırdır ve onlarda ıtem doludur[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
forzaeses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bugün resmi sitede Ares human tarafından latyz i banlanmış gördüm... Ohaaaaa...Human tarafının sıralamada en üstteki assassini diilmiydi o,IS ten?
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hö? latyz banlanmışmı?????? Ya ben ban listesine daha bi kere bile bakma isteği duymamıştım ama bakmam lazım galiba....[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o da mı ya yeter babcım ya yeter su oyunu adan gıbı oynayan yok demekkı[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ayın 26'sın da 1185 kişi banlanmış ohannes diyorum başka bişi demiom, server ı süpürmüş adamlar resmen :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bı sen bı ben bı de fath kaldık server boşalmış:D[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
forzaeses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Çoğunun isimler yazmıyo ban listesinde... Ben Arez diye search ettim...İsim yazanlar latyz ve Legasy benim bildiğim isimlerden...İkisi de duping... Diğerlerinin ismi niye yazmıyo anlamadım...Bi garip liste...
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Legasy? o banlatan kışi ıdı ya nası dun savstaydı daha o da mı gıtmış?[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Daha kimler gitmiş kimler..... :) Banlananların %99 u hakeden elemanlar. Ama onlardan daha çok hakedenler var onlara bişey olmuyor. Gm le özel ilişkileri var galiba ;)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Alayının köküne badem suyu....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
forzaeses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 AREZ|Legasy|Duping Elf belts, Shards,and Rols 9999 days 5/26/2005 7:55:00 PM Gm Team Duping Elf belts, Shards,and Rols 9999 days 5/26/2005 7:54:00 PM Gm Team AREZ|latyz|Duping rogue earrings, Iron Bows, elf rings,elf belts, and ammy of dex 9999 days 5/26/2005 7:53:00 PM Gm Team Walla resmi sitedeki ban listten gördüğüm bu...Aynı Legasy mi bilmem?Benim bildiğim Orc Rogue bi Legasy var,sanırım o...
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aynı legasy gecen gun konuştum daha kendısı turktur bu arada bunu yapanlar şöle böle derken kendı gıttı... biz hakkımızla oynarız cart yaparız curt yaparız dıenlere artık ınanmıyorum sorry[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: KaKsi, 27 Mayıs 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Alayının köküne badem suyu.... +1[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 +1 :)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yazık bazılarıda ozel mesaj atıyor bana :D ne biz napmısız dıo.Sucmu yaptıgımız ayıp mı dıo :D LoL KOPTUM YAZIK AYIPMU SUCMU DIO YA YUHHHHHHH BE. Bir kişiden duydum sadece.. :iso: 245Milyar para tonlarca gold bar tonlarca mirage shard chitin shell unique item dupelemıs. Dogusss 150Milyar para ve itemler... vs vs... Ve hala devam ediyorlar merak etmeyın dun aksam yapacaklardı ne oldu bilmiyorum yazık...
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: yawusSs, 26 Mayıs 2005 12:17 tarihinde demiş ki: arch'a o kadar demistim 2x ROL 2x +8 Shardla banlanican die :)) Ben o zaman yandim ben assasinim bankamda +7/12 str shell bot var bendemi dupeciyim? + 2x rol bendede var .. galiba bende gidiciyim haha Bu arada Lan MURTAZA BANA BAK ALİCAKSAN AL SU BOTU YOKSA SATİCAM ONA GORE HA! :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x [Bu mesaj Schweppes tarafından 29 Mayıs 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yekli 59 lvl Crazymage 61 lvl ::iso:: 65 lvl hepsi dupe den gitti[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi zaen bi grup dupeliyo hala devam ediyo ismi yazılmayan ama 60+ bi cok kişi tanıyom orc lardan yazık ettiler charlarına harbiden Legasy hele hakkımla oynarım boss keserim diyodu kesiyodu arada ama demekki yetmiyomuş :D gerci duplerden sonra adam bayagı np yaptı :) bi haftada iki katına cıkdı np si listede :)
Öne çıkan mesajlar