Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaşlar duyduğuma göre malezya serveri tekrardan bedava oldu.Ben ilk inanmadım eski karakterler filan hepsi duruyor kendim girip baktım birde para filan koymuşlar karakterlerin içine en az bir karaktere 40m koymuşlar ben orda oynamaya başladım kendine güzel server arıyanların hepsini davet ediyoruz bilginize.site adresi vermiyorum çünkü var paralı ve parasız serverlarda paralı olan servea tıklarsanız sitesi o.benim lvlim 52 nickim hadgart yardım edilicek bişey olursa her türlü elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.Saolun[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 40 mi koymuşlar? O_O[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet lvl i yüksek karakterlere daha fazla koymuşlar bus vs vs doldurmuşlar abyys gem koymuşlar 50tanemi ne işte öle girip bakın[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Bolubeyi, 29 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki: site adresi vermiyorum çünkü var paralı ve parasız serverlarda paralı olan servea tıklarsanız sitesi o. su cumleyi bi daha okusana.. hic bi sey anlamadim sahsen.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 orda ücretli ücretsiz sunucular yukarda link halinde verilmiş ücretli sunucu yazan yere tıklarsan diorum arkadaşım sitesi o adonisin.Anlamadıysan birazdaha açıklıccam.Kusura bakma ben senin kadar okuyamadım okul türkçem inceden sux [Bu mesaj Bolubeyi tarafından 29 Mayıs 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben k.adimi ve sifremi unuttum ne pok yicem :D lvl 60 charlarida alicam abimlerden 61 priest 60 debuffer 53 warior :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 vallaha bende kendi accm i unuttum arkın charını aldım öle oynuyorum.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
Jarlax3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet dogru bedava oldu ama serverda 1 party zor kuruluyor setlandda paralı dıye herkes bırakmıs su an hayalet server gibi bir sey
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 inş knightonlineworld paralı olmaz.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 malesef olacak her oyunun kaderi bu türküyede her int cafede bu oyun oynanıo ben adamın yerinde olsam paralı yapardım int cafeye para veren ark lar herhalde bunada para werirler
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yaw bolubeyi kardeş sen sitenin ady verdinmi vermedinmi ben göremedim az buçuk izah et bari yeni account açiim birazda orda oyanayalım YADA BİLEN BİRİ WARSA YOL GÖSTERSİN
Öne çıkan mesajlar