skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bone 4 te basvuru yaptim bakarsan sevinirim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sky ben 7den bahsediyom :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ya abi 7 dede basladim ama hemen baydi 4. ve 5. de oynuyorum ve 4 te 2 tane var :) ama devam edelim bakalım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ehehe sky, evren 6 ilk 200 evren 7 ilk 100deyim. Bu gece ilk 50ye diğerindede ilk 100e girerim heralde.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 :) bravo ama çok bağlama kendini sıralamaya bir gün bi saldırı alırsın o saldırıyla en az 200 puan kaybedersin :D sonra oyunu bırakırsın benim arkadaşlardan oldu öyle. Banada oldu casus sondası yolladım adamın hiç filosu yok ortanın biraz üstü savunması var yolladım gemileri savaşı kaybettikten sonra yolladım casus sondası adamın ne kadar çok gemisi varmış :D ee burdan çıkarılacak ders saldırırken galaksiden bvak adamın yanında yıldız varmı ve saldırı bşalmadan hemen önce causs sonradı gönder normalde yapardım ama unutunca ...200 puan kaybettim ama önemli olan sıralama değil sakalımı tıraş etti :P daha güçlü filoyla çıkacağım!![signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Lol simule etmedin bide allahbilir :D Nasıl oynuyosun olm simile etmeden adamamı dalınır :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 icq veya msn verin de konusalim :) hem 4 hem 6 dayim ben. 4te arada saglam saldiri gleio mecbur nakliye ile kaciriorum. yardim lazim yani :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 7 de paticik ittifağı açıldı haberiniz yokmu nekadar ayıp :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 7 baydı beni :) 4 ve 5[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben hem 7 hem 4 de benımkı bıraz astı benı bı kac gunluk bır oyuncu olarakdan ıkı evrende bırden :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eh ben biaralar 7-8 evrende oynuyodum yetişemeyince bıraktım :D 1-2-6-7 deyim. ogame.org ta falanda oynuyodum. Buarada evren 7 de pati ittifağını dağıttım kimse oynamıyo madem :) terror ittifağını kurdum gelmek isterseniz.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar