cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 beyler bana comlu site açabileceğim hata webhosting satın alabileceğim bir site verin[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 koskoca owner öyle başlık la topic açar mı hiç? :yapma: [signature][hline]G3NK [Bu mesaj DynamicK tarafından 29 Mayıs 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Gerçekten thread adı içeriği süper yansıtmış..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bole topic acarsan siteleri sende host ederler solim[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) [Bu mesaj vimpir tarafından 29 Mayıs 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 başlık çok hoş :) domain adı için : http://www.register.com/ web hosting için : http://www.crx-web.com[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 başlık hastalıklı yanlız[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eyvallah server açıyorumda :P[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tahmin etmiştik =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 su forumu kullanmayi bile beceremeden, ".com" domain... enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 başlığı gördüm direk dedim tamam bu adam webhosting sitesi istemiş hemen yazalım dedim ama sonra vazgeçtim[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hadi lem.Adama bak ben forumalrdan anlamam fazla zaten forumlarada bakmam ben flashtan web sitesi yaptım mukemmel oldu isterseniz serevr öss sınavından sonra açılcak sizide beklerim :D staff lık isteyen varsa hallederiz [email protected] öncedende darknesstimede admindim :d hava mı attım ne[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 "Ferrero" allah cezani vermesin :P[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adam işi biliyor leb demeden leblebiyi anladı :P[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mükemmel[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yahu bana staff lazım şu anda 10 tane var ama yarısı keklik deneyimli birisi lazım bana ondaki ışığı playerların gormesi lazım. :D[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 karpuzmu seçiyosun heheh dur mevsimi geldi gelicek öss den sora ara daha güzellerinden bulursun.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Peki işini bilmeyen adamlar neden staff member ben onu anlamadım..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ee bulamadı iyisinden hiç olmamasından iyidir dedi dımı?[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 topic sahibine; safasfsadsada sadsafasd asfasfdas[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yahu çoğu bizim burdan adam playerlığı zor oynuyor gökhan benide staff yap benide staff yap söz düzgün durcam diyince bende dayanamadım cons luk verdim çocuk sanki devlet başkanı olmuş gibi sevindi napim şimdi sen soyle[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 diyorum össyi bekle daha güzelleri oluyo o karpuzların ahah baştan söliim bu kafayla anca arkadaş çevrenle eğlenirsin shardında..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hadi lem keko.Yok olum oyle deme server manyaq ama gm den aşağısı palavra.[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 msn e alalım sizi. :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [email protected] ulan harbiden server açıcağım zaman bizim mahllede bir tane yalaka hiç sevmem server açıcağımı duymuş ufff nasıl yalanıyor nasıl yalanıyor...[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 geçennerde bi server açıyom,tabi server açıyoz ya herkes mesıncıra falan eklemiş beni bi baktım bizim mustafa yalvarıyo,la dedim daha geçen gün bana pevepe yapamıyon diye laf atıyodun noldu şindi geldin sıtaf yap yaa yok öyle lafla peynir ekmek gemisi,atarsın in nox'u shardda çöker scriptte yanar. fladjgşadljghşadljghşdalhşadlhanş[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar