Way Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 arkadaslar sanirim son bolumdeyim.. bi yaratik var.. sinirden adinida unuttum neyse..bu yaratikla yine adini unuttugum :) wulf muydu neydi o adam var ne yapsam kar etmiyo ilk once almana daliim dedim oldurdu buyuk yaratiga daliim dedim..o hemen olduruyo zaten...bu bolum nasi geciliyo bi fikri olan var mi?.. [Bu mesaj Way tarafından 17 June 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 farklı bir topic açmak istemedim o yüzden bende bir sorunumu ileticem. şu bilmem kaç kollu yaratıkları öldürmek için ne yapmak gerekiyor. hardda oynuyorum ve üçünün içine dalınca hemen gebertiyorlar. stratejisi olan varmı???[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 neyse bitirdim oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 arktan öğrendiğim kadarıyla ölmeyen bir yaratığın kafasını koparmak gerekiyor ama hangisi olduğunu bilmiyorum (boss sorusunun cwbı değil)[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar