nonos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ümit milli takımın 11 şubat salı izmirde ukrayna ile yapacağı maçın aday kadrosunu ümit milli futbol takımı teknik direktörü Raşit Çetiner açıkladı.Aday kadroda 23 oyuncu yer alıyor Fenerbahçe: Kemal Arslan,Tuncay Şanlı,Volkan Demirel Galatasaray: Suat Usta Gençlerbirliği: Okan Koç,Serkan Balcı,Beyhan Sümer,Korhan Öztürk Trabzonspor: Ali Şen Kandil Gaziantepspor: İbrahim Toraman Ankaragücü: Hüseyin Kartal Denizlispor: Servet Çetin İstanbulspor: Selçuk Şahin Göztepespor: Tunç Turan Kip Adanaspor: İbrahim Yavuz Altay: Sinan Kaloğlu,Ramazan Kurşunlu Sakaryaspor: M.Hanefi Erdoğdu Çanakkale Dardanelspor: Gökhan Zan Bursa Merinosspor: Tamer Coşkun FC Saint Pauli: Uğur İnceman Wattensheid: Hamit Altıntop Roda JC Kerkrade: Fatih Sonkaya Maç izmir alsancak stadında saat 18.00'de yapılacak.Maçı Tolga Özkalfa,Ali Saygün Öğel ve Alper Ulusoy üçlüsü yönetecek A Milli takımın 12 şubat çarşamba izmirde oynayacağı ukrayna maçının aday kadrosu,milli takımlar teknik direktörü Şenol Güneş tarafından açıklandı.Kadroda tam 30 futbolcu yer alıyor. Fenerbahçe: Rüştü Reçber,Abdullah Ercan,Fatih Akyel,Ümit Özat,Serhat Akın Beşiktaş: İlhan Mansız,Tayfur Havutçu,İbrahim Üzülmez,Ahmet Yıldırım,Tümer Metin Galatasaray: Bülent Korkmaz,Ergün Penbe,Ümit Davala,Hasan Şaş,Emre Aşık,Arif Erdem,Hakan Ünsal,Cihan Haspolatlı Gençlerbirliği: Deniz Barış Trabzonspor: Fatih Tekke Gaziantepspor: Ömer Çatkıç Denizlispor: Mustafa Özkan Ankaragücü: Zafer Özgültekin Blackburn Rovers: Tugay Kerimoğlu Aston Villa: Alpay Özalan İnter: Emre Belözoğlu,Okan Buruk Real Sociedad: Tayfun Korkut,Nihat Kahveci Bayer 04 Leverkusen: Yıldıray Baştürk Karşılaşmada Joseph Attard düdük çalacak. Attard'ın yardımcılıklarını Philip Agius ve Ingmar Spiteri yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Bülent Uzun Karşılaşmanın bilet fiyatları ise 1(kale arkası), 2(açık tribün) ve 5(kapalı tribün) milyon lira olarak açıklanmıştı.Ümit milli maçın girişi ücretsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hep en çok oyuncuyu galatasaray veriyor 95'den beri gurur duyuyoruz takımımızla ![hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 cihani milli takima aldigina gore senol gunes hakkinda yeterli bilgiye sahip olduk artik ezik herif cihan gsnin hazirlik maclarinda bile oynamiyor bu kadroda ne isi var simdi yilin tdsine bak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 eauheau ya bu adam ne zaman aday kadro acıklasa ben kopuyorum :) ya bilmiyorum belki de oldum olası sevmedigimdendir :) ehem simdi elestirelim :P tümer: hele sükür aldı euhahue basına saksı düstügünü düsünüyorum tümer gibi adamı almıyordu adam kadroya töbe töbe :) yannız benim aklıma takılan bu adam her seferinde orta sahada tümerden önce düsündügüm bir sürü oyuncu var onun icin onu almıyorum diyordu. ee noldu diger oyuncular hala duruyor????? yorumsuz... ahmet yıldırımı almıs. herhalde orta sahada düsünüyor defansta oynatmaz. ahmet benim cok sevdigim bir oyuncudur akıllıca kullanıldıgında cok verimli olur ama be adam türkiye milli takımının orta sahasından kimi kesip ahmete forma vereceksin :) :) ibrahim euhauheae simdi ilk düsününce gülüyo insan ulan biz küfredioz bu adam diye ama düsününce harbiden türk futbolunda bi sol kanat sıkıntısı var fena halde bu yüzden formda bir ibrahim yararlı olabilir fatih tekke: hele sükür onu da gördü milli takımda bana göre oynicak iki forvet ilhan ve fatihdir. serhat: bu adamın ne isi var hic anlamadım anlamayacagımda onun kapasitesinin cok üstünde bir sürü oyuncu var türkiyede herhalde daha genc ben bunu bir güzel pisiririm diye düsünüyor ama karakterinin milli takıma uymadıgını düsünüyorum bülent: karakter ve yas nedeniyle alınmamalı ümit d.:yahu benim bildigim gs liler acayip sikayetci bu adamdan ne isi vardır bunun milli takımda??? hayır adam okanı tayfunu filan mı kesecek??? hakan ü:ne karakter olarak ne form olarak uygun görmüyorum cihan:ehe bizim algılamamızın ötesinde neden secildigi :) [hline] diger adamlar ise olumlu sekilde gözüküyor. yannız cok bomba bir takımımız var gurur duymamak elde degil bir de iyilesmis sergenin bu takıma katılacagını düsünürsek zaten kalede süpermen var olay bitmistir yani eahuuea[hline]Oleyyy oley oley oleyyy şampiyonnnn Beşiktaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tümer oynayamazki bu kadroda, ilk 18'e belki girer sol kanat sıkıntısı ? ergün varken kim sıkıntı çekiyor yahu ? hadi geçtim hasanın ölüsü oynar yine ibrahim oynayamaz forvet arif-ilhan oynayacak büyük ihtimal, belki ilhan yerine nihat'da oynayabilir forvet oynatırsa ama arif'i kesmez iddiasına bile girerim cihan'ı heralde topları toplasın diye aldı yoksa başka bir sebep bulamıyorum ümit davala oynatırsa sağ defans olarak oynar, tayfun'la okan'la alakası yok yani olayın hakan ünsal, sol defans olarak oynayacak büyük ihtimal 8 senedir oynadığı gibi ahmet yıldırım ?!?! aman allahım bu galatasaray'ın takozuydu gönderdik diye ne sevinmiştim, bu adamı oynatanın aklına şaşarım 4-4-2'ye uydurursak tahmini kadrom böyle olucaktır GK: Rüştü Reçber DL: Hakan Ünsal DR: Fatih Akyel DC: Bülent Korkmaz DC: Tayfur Havutçu ML: Ergün Penbe MR: Okan Buruk MC: Emre Belözoğlu MC: Yıldıray Baştürk FC: Nihat Kahveci FC: Arif Erdem bana kalırsa ilhan'ı oynatması daha mantıklı olur ama tercihini arif'ten yapıcaktır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hakkaten nihatı atlamısım ben forvete fatih yedek olur ilhan-nihat ikilisi oynar tümer oynarsa cok basarılı olacagına inanıyorum ibrahim 442 oynancaksa defansif olarak sol kanatta iyi oynar bence zaten adamın süper özelligi o ilerde etkili degil sadece hakan ünsal onun yanına bile yaklasamaz bence defansif anlamda. maca göre oynatılır iste. bu arada tayfuru ilk 11 baslatmaz büyük ihtimalle onu skoru korumak istediginde oyuna sokuyor[hline]Oleyyy oley oley oleyyy şampiyonnnn Beşiktaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tümer oynayamaz hoca, baksana orda yazan isimlere yıldıray ve emre var yani ergün'ü defansa çekip hasan şaş'ıda orta sahanın solunda oynatabilir imkanı çok[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 abi ben ilk 11 baslasın demiyorum ki :)[hline]Oleyyy oley oley oleyyy şampiyonnnn Beşiktaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ilk 11'de tumerde oynayamaz ibrahimde . tumer yildirayin yedegi olabilir ibrahimde sol bek kim oynuyorsa onun . ibrahim'i ileri donuk oynatmaz zaten oynatsada.forvet ise nihat-ilhan ikilisi oynamali kesinlikle.bide defansa alpayi koymamissin meph orda tayfuru koymussun sakat filan mi alpay yoksa unuttun mu :) alpay olmasa bile orda tayfuru oynatacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 alpay bu sezon doğru düzgün maç bile oynamadı oynatacağını sanmıyorum onu emre aşık olur belki tayfur yerine[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 emre asik olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tayfur savunmada oynamıyo zaten oraya olmaz. senol günes onu 85de fln sokuyodu yine öyle devam eder herhalde skoru korumak icin cıkacagı maclar haric[hline]Oleyyy oley oley oleyyy şampiyonnnn Beşiktaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 umit özat orda oynamıyo muydu ben mi yanlıs hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ha evet umit ozatta oynayabilir raider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yıldırayın aşırı formsuz oldugunu, ve bonservisinin 1/3 fiyatına indigini, bu sezon sonunda klubunun onu göndermek istediğini hatırlatırım... ibrahim değil ama tümer ilk 11 başlamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tümer ilk 11 başlayamaz imkansız, ceyhun bile oynar onun yerine yani[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ceyhun tümeri kesemez de yıldıray her haliyle oynar bence[hline]Oleyyy oley oley oleyyy şampiyonnnn Beşiktaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bana kalırsa ayhan'da oynayabilir, süper form tuttu yıldıray oynamadığı takdirde tabi[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Mephisto_, 08 Şubat 2003 21:15 tarihinde demiş ki: tümer ilk 11 başlayamaz imkansız, ceyhun bile oynar onun yerine yani[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me İmkanlı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 şenol güneşe okutmuş biri bu forumu heralde ;) emre sakattı, ondan oynattı, bide laz olması faktörüde var[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Hehe yine cins seçimler yapmış bi kere ümit davala ve cihan yanlış sol bek te ibrahimden başka oynucak adam yok,hakan ünsal ı rahat keser ibrahim ergününde zaten en verimli olduğu yer orta saha sol bek te kaynıyo alması gereken adamlardan biride ali eren diye düşünüyorum, 1-Rüstü 2-İbrahim 3-Ümit özat 4-Bülent 5-Fatih 6-Hasan 7-Emre 8-Tugay(Ergün) 9-Okan Buruk 10-İlhan 11-Nihat [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 13 Şubat 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar