Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A ve Ümit milli takım aday kadroları açıklandı

nonos

Öne çıkan mesajlar

Ümit milli takımın 11 şubat salı izmirde ukrayna ile yapacağı maçın aday kadrosunu ümit milli futbol takımı teknik direktörü Raşit Çetiner açıkladı.Aday kadroda 23 oyuncu yer alıyor

Fenerbahçe: Kemal Arslan,Tuncay Şanlı,Volkan Demirel
Galatasaray: Suat Usta
Gençlerbirliği: Okan Koç,Serkan Balcı,Beyhan Sümer,Korhan Öztürk
Trabzonspor: Ali Şen Kandil
Gaziantepspor: İbrahim Toraman
Ankaragücü: Hüseyin Kartal
Denizlispor: Servet Çetin
İstanbulspor: Selçuk Şahin
Göztepespor: Tunç Turan Kip
Adanaspor: İbrahim Yavuz
Altay: Sinan Kaloğlu,Ramazan Kurşunlu
Sakaryaspor: M.Hanefi Erdoğdu
Çanakkale Dardanelspor: Gökhan Zan
Bursa Merinosspor: Tamer Coşkun
FC Saint Pauli: Uğur İnceman
Wattensheid: Hamit Altıntop
Roda JC Kerkrade: Fatih Sonkaya

Maç izmir alsancak stadında saat 18.00'de yapılacak.Maçı Tolga Özkalfa,Ali Saygün Öğel ve Alper Ulusoy üçlüsü yönetecek

A Milli takımın 12 şubat çarşamba izmirde oynayacağı ukrayna maçının aday kadrosu,milli takımlar teknik direktörü Şenol Güneş tarafından açıklandı.Kadroda tam 30 futbolcu yer alıyor.

Fenerbahçe: Rüştü Reçber,Abdullah Ercan,Fatih Akyel,Ümit Özat,Serhat Akın
Beşiktaş: İlhan Mansız,Tayfur Havutçu,İbrahim Üzülmez,Ahmet Yıldırım,Tümer Metin
Galatasaray: Bülent Korkmaz,Ergün Penbe,Ümit Davala,Hasan Şaş,Emre Aşık,Arif Erdem,Hakan Ünsal,Cihan Haspolatlı
Gençlerbirliği: Deniz Barış
Trabzonspor: Fatih Tekke
Gaziantepspor: Ömer Çatkıç
Denizlispor: Mustafa Özkan
Ankaragücü: Zafer Özgültekin
Blackburn Rovers: Tugay Kerimoğlu
Aston Villa: Alpay Özalan
İnter: Emre Belözoğlu,Okan Buruk
Real Sociedad: Tayfun Korkut,Nihat Kahveci
Bayer 04 Leverkusen: Yıldıray Baştürk

Karşılaşmada Joseph Attard düdük çalacak. Attard'ın yardımcılıklarını Philip Agius ve Ingmar Spiteri yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Bülent Uzun

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise 1(kale arkası), 2(açık tribün) ve 5(kapalı tribün) milyon lira olarak açıklanmıştı.Ümit milli maçın girişi ücretsizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

eauheau ya bu adam ne zaman aday kadro acıklasa ben kopuyorum :) ya bilmiyorum belki de oldum olası sevmedigimdendir :)

ehem simdi elestirelim :P

tümer: hele sükür aldı euhahue basına saksı düstügünü düsünüyorum tümer gibi adamı almıyordu adam kadroya töbe töbe :) yannız benim aklıma takılan bu adam her seferinde orta sahada tümerden önce düsündügüm bir sürü oyuncu var onun icin onu almıyorum diyordu. ee noldu diger oyuncular hala duruyor????? yorumsuz...

ahmet yıldırımı almıs. herhalde orta sahada düsünüyor defansta oynatmaz. ahmet benim cok sevdigim bir oyuncudur akıllıca kullanıldıgında cok verimli olur ama be adam türkiye milli takımının orta sahasından kimi kesip ahmete forma vereceksin :) :)

ibrahim euhauheae simdi ilk düsününce gülüyo insan ulan biz küfredioz bu adam diye ama düsününce harbiden türk futbolunda bi sol kanat sıkıntısı var fena halde bu yüzden formda bir ibrahim yararlı olabilir

fatih tekke: hele sükür onu da gördü milli takımda bana göre oynicak iki forvet ilhan ve fatihdir.

serhat: bu adamın ne isi var hic anlamadım anlamayacagımda onun kapasitesinin cok üstünde bir sürü oyuncu var türkiyede herhalde daha genc ben bunu bir güzel pisiririm diye düsünüyor ama karakterinin milli takıma uymadıgını düsünüyorum

bülent: karakter ve yas nedeniyle alınmamalı

ümit d.:yahu benim bildigim gs liler acayip sikayetci bu adamdan ne isi vardır bunun milli takımda??? hayır adam okanı tayfunu filan mı kesecek???

hakan ü:ne karakter olarak ne form olarak uygun görmüyorum

cihan:ehe bizim algılamamızın ötesinde neden secildigi :)
[hline]
diger adamlar ise olumlu sekilde gözüküyor. yannız cok bomba bir takımımız var gurur duymamak elde degil bir de iyilesmis sergenin bu takıma katılacagını düsünürsek zaten kalede süpermen var olay bitmistir yani eahuuea[hline]Oleyyy oley oley oleyyy şampiyonnnn Beşiktaşşş
Sosyal ağlarda paylaş

tümer oynayamazki bu kadroda, ilk 18'e belki girer

sol kanat sıkıntısı ? ergün varken kim sıkıntı çekiyor yahu ?
hadi geçtim hasanın ölüsü oynar yine ibrahim oynayamaz

forvet arif-ilhan oynayacak büyük ihtimal, belki ilhan yerine nihat'da oynayabilir forvet oynatırsa ama arif'i kesmez iddiasına bile girerim

cihan'ı heralde topları toplasın diye aldı yoksa başka bir sebep bulamıyorum

ümit davala oynatırsa sağ defans olarak oynar, tayfun'la okan'la alakası yok yani olayın

hakan ünsal, sol defans olarak oynayacak büyük ihtimal 8 senedir oynadığı gibi

ahmet yıldırım ?!?! aman allahım bu galatasaray'ın takozuydu gönderdik diye ne sevinmiştim, bu adamı oynatanın aklına şaşarım

4-4-2'ye uydurursak tahmini kadrom böyle olucaktır

GK: Rüştü Reçber
DL: Hakan Ünsal
DR: Fatih Akyel
DC: Bülent Korkmaz
DC: Tayfur Havutçu
ML: Ergün Penbe
MR: Okan Buruk
MC: Emre Belözoğlu
MC: Yıldıray Baştürk
FC: Nihat Kahveci
FC: Arif Erdem

bana kalırsa ilhan'ı oynatması daha mantıklı olur ama tercihini arif'ten yapıcaktır[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten nihatı atlamısım ben forvete fatih yedek olur ilhan-nihat ikilisi oynar

tümer oynarsa cok basarılı olacagına inanıyorum

ibrahim 442 oynancaksa defansif olarak sol kanatta iyi oynar bence zaten adamın süper özelligi o ilerde etkili degil sadece hakan ünsal onun yanına bile yaklasamaz bence defansif anlamda. maca göre oynatılır iste.

bu arada tayfuru ilk 11 baslatmaz büyük ihtimalle onu skoru korumak istediginde oyuna sokuyor[hline]Oleyyy oley oley oleyyy şampiyonnnn Beşiktaşşş
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 11'de tumerde oynayamaz ibrahimde . tumer yildirayin yedegi olabilir ibrahimde sol bek kim oynuyorsa onun . ibrahim'i ileri donuk oynatmaz zaten oynatsada.forvet ise nihat-ilhan ikilisi oynamali kesinlikle.bide defansa alpayi koymamissin meph orda tayfuru koymussun sakat filan mi alpay yoksa unuttun mu :)
alpay olmasa bile orda tayfuru oynatacagini sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe yine cins seçimler yapmış bi kere ümit davala ve cihan yanlış

sol bek te ibrahimden başka oynucak adam yok,hakan ünsal ı rahat keser ibrahim
ergününde zaten en verimli olduğu yer orta saha sol bek te kaynıyo
alması gereken adamlardan biride ali eren diye düşünüyorum,

1-Rüstü
2-İbrahim
3-Ümit özat
4-Bülent
5-Fatih
6-Hasan
7-Emre