Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar MetuCON dan yeni dönmüş ve WoD'un tadı damağında kalmış bir oyuncu olarak istanbul da WoD oynamak istiyorum. Çok sağlam oyunculardan oluşan iyi bir partim mevcut. Ancak aramızda kimse ST olabilecek kadar WW bilmiyor. Bu nedenle bir ST arıyoruz. Var mıdır böyle güzel, hayırsever bir insan?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hmm okulum bitsin istanbula doneyim WoD oynatabilirim ama soz veremem su anda =) Bi doneyim de istanbula haziran ortası gibi kac kisi ne oynamak istiyor onu da soylerseniz iyi olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şuanki temel sayısı 3. İsteğe göre arttırılabilir yada azaltılabilir. Oyuncular rp sever. Bu nedenle RP nin tadına varabileceğimiz bir vampir hikayesi olabilir... Hatta birimiz feci şekilde Malkavian oynamak istiyor dersem daha iyi anlatmış olueum kendimi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya ben oynamaktan çok aslında wod öğrenmek istiyorum nerelerde oynayaccağınızı söleseniz ben gelsem bir köşe de sizi sessizce izlesem:) söz hiç ses çıkarmam:D[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hmm anladım vampir daha once hic oynatmadım yalnız ondan mage tercih ederim ama duruma gore degisir tabii =) Bi de yeni sistem/eski sistem olayı var tabii. Gerci benim istanbula gelip oynatabilmem icin bayagı bi sure var once su hafta bitsin finallerim geride kalsın sora istanbula geleyim o arada konusuruz kararlastırırız.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu kadar senedir WoD a bakmadım hiç. Çok ilgimi çekiyor. Oyunda size katılabilirm. Veyahut aynen bi köşede izleyebilirim. bana ulaşın tarih ve zaman verin. mesaj atın..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Öne çıkan mesajlar