Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben gidiyorum birazdan. Dela, Penth, Volfied falan orda olacak. Bizi bulmanızı garanti etmiyoruz. Çok cacık bir festival zaten. Gitmeyin hatta. 25 milyon giriş. 20:30 taksimden kalkan son shuttle.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tek kelimeyle süperdi.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bedavaydi lan fest? PArali miyid? Neyse Razorjimmy ve BonePART la da karsilasarak ufak capta pati bulusmasi da yapmis olduk. Gece efsane olaylar yasandi, Umur mülteci hayati sürdü.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet penth cim SU disina paraliydi kisacasi ordaki guzel olan tum kizlar para odediler (sizin lafiniz valla hehe) pati tayfasi Volfi's special robot dance i gormus oldu, Dresquin'in dansederken herkes star lafini kendime ilke edindim :D[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Mayıs 2005 20:09 tarihinde demiş ki: Gece efsane olaylar yasandi, Umur mülteci hayati sürdü. Ben mülteci hayatı sürdüm, ama odama kimse işemedi en azında hahah.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya sorma valla o ayri bi mesele de, Volfi haklisin abi yazik o kizlarin hepsi para ödedi ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar