Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 anidb de arama yaparken cıkmıstı karsıma bır ıkı yere baktım(aslında sadece animenfo baktım :) ) hakkında bırsey bulamadım bilgisi olan varsa solesın var mı bole bısey ,jubei abi ortalıgı gene kan golune cevırecek mı? http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1541 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben de ona baktım yaw! Her isimde arattım ama bir türlü bulamadım... Biri rastlayacak olursa hemen bi sölesin, indirelim... Hatırlattığın iyi oldu :) Bu arada aklıma gelmişken, çok güzel bir anime ansiklopedisi buldum www.animenewsnetwork.com Bayaa ayrıntılı. İşe yarar. [signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 29 Mayıs 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ninja scrool tvden bahsetmiyorsunuz dimi yoksa tv sezon 2 mi geliyor. Bilemyenler için Ninja Scroll tv serisi var.. Edik: yok yok harbiden 2.cisi geliyormuş hemde eski çizimlerle yuppi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 29 Mayıs 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar