BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 şöylece açıklayayım iki araba ikisi de ışıık hızında gidiyor, üstelik arkadaki arabanın şoförü Türk, arkadaki öndekinden yol isteyecek selektör yapıyor... selektör yapanın ışıkları önünde seyirde olan araba tarafından görülür mü?[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Görülür ışık hızında oldugu ıcın gorulme olayı var ama gorulmeyebilirde gorunur gorunmez yanı gorunme ıhtımalıde var Gorunumeme ıhtımalı yok aman var yok gorulebılır hayır hayır gorulemez. OFf Bılmıom.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Işık hızında giderken ışık ışınları ışık kaynağından uzaklaşamayacağı için ampülün içinde asılı kalırlar ve arabayı gördüğümüz an ışıklarını göremeyiz ama sonra inanılmaz güçdeki bir ışık süre çarpıcakdır biriken ışık üzerinize doğru geliyorsa tabii[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
arc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 soyleyin ona dunyaya selekor atsin o zaman anlariz :D ($imdi ben bunlarin uzay bo$lugunda gittiklerini farzederek soyluyorum tabi bunu, aksiyse bilemeyecegim)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 araba ışık hızında gitmez,gitse de hayır gelmez,olsa olsa molekküllerine ayrılarak gider o zaman da böyle bi sorunla karşılaşmayız. ışık hızında giden bir ışık kaynağı yaratılamaz bence :p edit=":p" ekledim de millet teori yarattım sanmasın.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... [Bu mesaj Sly-One tarafından 29 November 2003 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 AGA herşeyi tamam da, 1. arabanın şoförü nie türk :D ???[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
sarpus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Işık hızında giden arabayı görebilecek misin ki sen farlarını göresin? Karanlık bir odaya girip ışığı açtığında ışınların ampülden çıkıp duvara çarpışı arasında geçen süreyi gözlerinle farkedebiliyor musun ki?
Palin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Can, bir araba ışık hızında moleküllerine ayrılmış şekildede gidemez. Bir cisim hızlandıkça onu hızlandırmak için gereken enerji artar. Ve bu enerji ışık hızında sonsuz enerjiye kadar chıkar. Bu yüzden ışık hızına chıkabilicek tek şey kütlesiz bir maddedir (Takyon.) Aynı şekilde -273 C dereceye kadarda hiç bi madde soğuyamaz. Onun içinde sonsuz enerji gerekir. Uzay boşluğuda -273 C derece deildir. Sadece bu ısıya chok yakındır.
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 türkse görmes :-p[hline]Grandmaster Welet...
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 rofl gören de fizik profesoru sanıcak. benim mesajım geyik amaçlıydı açıklama gereği duymadım moleküllerine ayrılması gerekir yeterli açıklamayı da sağladı bence. hayır tamam ii hoş da,kasmana ne gerek war ki hehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hipotetik olarak düşünecek olursak. ikisi de aynı hızda yol alıyor dolayısıyla birbirine referans alınarak sabitler. o halde görünür.[hline] ..scripta manent
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 arabayı gördüğünü warsayarsan o da :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 horace'ın dediği gibi. arabaların birbirine relative hızları 0 olduğundan görünebilmesi lazım...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 sinyaller falanda gözükmez o zaman kaza olur E-5 te hep[hline]madır fakır takır takır
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 öndeki araba ışık hızını geçtiyse ışık ona yetişemeyeceği için görülmez yanı arkadaki farları yakar ışık hızla yayılmaya başlar ama öndeki ışıktan daha hızlıdır dolayısıyla göremez ama arkadakı arabaya bakarsa farlarındaki parlamayı farkedebilir[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 simdi sole diyelim beyler herkes en baba ayrintiyi unutuyor goz isigi gormez isik goze gelir yani isik bir yere yansir sonra goze gelir ayni hizda gittiginiz varsayilirsa hic bir zaman bir yere yansiyip size ulasamiyacagi icin goremezsiniz
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hm.. ışık arkaya doğru "dökülür" yani... olabilir. bu durum için geçerli olabilir mantıklı...[hline] ..scripta manent
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bu arada ışığın göze ille de "yansıması" gerekmiyo. kaynağından da pekala görülebilinir. misal şu an monitörde olan biteni gayet şık bi şekilde görebiliyosun.[hline] ..scripta manent
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya ama şöyle bişey var. hızın sınırı ışık hızı mıdır? ışık kaynağı zaten ışık hızında hareket ediyosa ışık da kaynağa göre ışık hızında hareket etmez mi?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hmmz bence hertarafı aydınlık gorursun o yuzden ı$ıgı ayırt edemezsın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bence bizim görmemiz için ışığın bizden hızlı olması gerekir ışık hızındaysak ışık gözümüze yetişemez ki[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 29 November 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bak ısıkla aynı hız da gıttıgın ıcın bagıl hız dan ısık ı ayırtedemezsın cunku etraftakı butun hızlar senle aynı duruyormus gıbı olur yanı hertarf aydınlık olur[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Grudge, 29 November 2003 22:30 tarihinde demiş ki: ya ama şöyle bişey var. hızın sınırı ışık hızı mıdır? ışık kaynağı zaten ışık hızında hareket ediyosa ışık da kaynağa göre ışık hızında hareket etmez mi?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher doğru ancak her hangi bir ışık kaynağı yani bir kütle ışık hızına ulaşamaz. ışık hızındaki madde artık madde deil enerjidir :p ondan dolayı ancak ışık hızıyla ilerler. dolayısıyla babacumun örneğinde peşpeşe yollanan 2 ışık ışını gibi düşünürsek asla 2. 1.ye yetişemez. görülebilir olsaydı bile görülmezdi kısaca :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ısıgın tanecık modelını kabul edıp ... toplamda olusacak hızın ısık hızının uzerıne cıkabılecegını teorık olarak kabul edersenız gorunur ... tanecık modelını kabul etmezsenız gorunmez ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Arkadaşın ilginç topiclerinden biri :) Bence göremez.Öyle bi göz yok dünyada :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Öne çıkan mesajlar