Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DJ Workshop

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Bilgi eğitim ve taksimde bir eğiim kurumu buldum eğitim veren.
Sizin bildiğiniz var mı? Çalan var mı? Nasıl başlamalı? Martin L Gore hastalığından dolayı kaptırdım kendimi. Şimdi yakında final scratch almayı düşünüyorum. Bunla başlanır mı? Bu işin kültürünü öğretin dostlar. Kurslar nerede var? Hayde bre, vici vici vici...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi üniversitesinin vardı workshopları bu konuda hatırladığım kadarıyla yine hatırladığım kadarıyla dışarıdan gidilip 20-30 gün arasında "oldun sen" sertifikası veriliyordu.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Onu biliyorum onu yazdım durduk yere giydirmenin alemi yok.
İyidir kötüdür onuda bilmiyorum sormuş söyledim.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

bencede gerek yok cok cakmam bu dj lik olayından da en basitinden karşı komşumu örnek verebilirim, adam barlarda filan gitar calarak gecinirdi geçen sene bilgisayara virtual dj die bi program var onu kendi başına çözdü etti, 2 hafta önce bodrumda isim yapmış bi otele dj olarak gitti bütün yaz orda, herşey ücretsiz, beni de çağırdı asistanım derim sende beleşe gelirsin dedi, öss geçsin uccam yanına :)[signature][hline]Your Ad Here!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...