DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaslar ay basina gelmeden paymentte para cekilecek ibaresi varya (bill) ben onumuzdeki ay oynamıyorum onu nasil cancel edicem ve bi daha para cekmesini onleyecem kredi kartindan. bi suru yere girdim ama bulamadim bisey ?[signature][hline]bustle in hedgerow DuaLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 - Account Management'a gir www.worldofwarcraft.com'dan. - Sonra Change Subscription'a tikla. - cikan 4 secenekten en alttaki "Cancel recurring subscription plan". bunu sec ve update'e tikla.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tesekkur simdi yapıyorum.[signature][hline]bustle in hedgerow DuaLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tabi www.wow-europe.com/en olcak o, orda da account management...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar