Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 off pazar günümüz de mahfoldöu ares yok[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 varda bazı kişiler giremiyo nedeni belli değil.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ilgınc Koskoca gun ucup gitti....Server hala gelmedi :([signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
dogukan_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 walla ne olcak böyle genelde her hafta sonu bı aksilik cıkıyor zaten
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lvl 60 olacağıdım :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya adamlar ıstılada su an humanlar breth ı basmış yıen ama bız gıremıoz nıe yaw?[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1 saat sonra ikinci bonus war başlıcak. bari ona yetişebilsek :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
AresMajere Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bonus war başladı ^^[signature][hline]Server: Ares LvL: 63 (Paladin) Clan: TnT Face: El morad
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 böhüüüüüüüüüüü :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya deminkinde aldıım npler eslanta girerken yediğim dcden gitti ya işin yoksa bida np al şimdi :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 save at ali... :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben ümidimi kestim... bu saatten sonra flight simulator rullz.. uçak kullanam biraz bari.. server açılırsa birisi msn den haber ediversin. [email protected][signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bıktım artık.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaşım "DNS ayarlarını değiştirdim, anında girdim" dedi... Ben de nasıl olduunu sorucam da MSN e bakmıyo ki oyun oynamaktan... :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 herifler türkiye portlarını kapadı büyük ihtimalle.. yada istanbul :P[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
RuneLaFey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Murtaza, 29 Mayıs 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Arkadaşım "DNS ayarlarını değiştirdim, anında girdim" dedi... Ben de nasıl olduunu sorucam da MSN e bakmıyo ki oyun oynamaktan... :D hangi DNS IP'lerini girmis acaba ? ogrensek hemen bir tutorial hazirlarim[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
KingMadboy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Murtaza cauk bul bize o dns leri :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aynı problemi tekrar yaşamış.. DC.. ve sonrasında login failed.....[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 içimde kötü bir his var...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dünyanın sonu gelmez merak etme ^^[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
RuneLaFey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: fatihkaraca, 29 Mayıs 2005 20:28 tarihinde demiş ki: içimde kötü bir his var... ayni seyi düsünüyorum sabahtan beri ... Bununda tek sebebi netcafelerin hepsinin 81.213.*./ ,81.29.*.* , 81.235.*.* IP lerini kullanmasi ve hepsinin bir sekilde proxy ile cikmasi .. Dupe de buralardan geldigi icin muhtemelen gecici ban konmus olabilir .. Proxy deneyeyim dedim ama oyun direk ipconfig control ediyor .. bouncer server gibi birsey kurmak gerekebilir .. orasini da en fazla 4-5 kisi kullanabilir .. umarim düsündügüm degildir ... oyleyse bunun anlami Türkler sizi istemiyoruz demektir .. öyle ise tek cözüm kalir kablonet ile baglanmak yada ozel firmalarin verdikleri ADSL cözümleri ki daha yaygin degil :([signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dns ayarlarını degiştirmek icin TRKy dns otomatik ayarlayıcı ben daha oyun icin denemedim ama dns ayarlarını en uygun hale getiriyo! işiim bitince denicem inş :) http://www.inndir.com/inndir.php?id=25326
Öne çıkan mesajlar