navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 O bilimadamı "hade bakalım, madem çızıklar tek boyut, bana sıfır kalınlığında çızık çizinde göreyim" diye çıkan birisi. Boşver sen onu :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: navyamphs, 29 Mayıs 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Çeker ööle :) çızıklar 2 boyutlu olsaydı dikdörtgenlerle neden uğraşalımki ? abi cizdigin cizgide ici dolu uzun bir dikdortgendir yani.[signature][hline]
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: McFrenzy, 29 Mayıs 2005 12:03 tarihinde demiş ki: said: togi92, 29 Mayıs 2005 11:51 tarihinde demiş ki: black sorgulama diyon da. boz vakitte aklıma takılıyo sonra kalıyo. surekli merak ediyom. kucuk bilgi . seytan melek değil. neden mi ? meleklerin dusunme yetisi yok iradesiyok. demekki neymis seytan cin. cunku cin ler bizden once allah a kulluk etmek icin yaratıkmıstır ama cin ler kotu yola sapmıstır. seytanda bunlar ın onde gideni yani bizi de kotu yola sokmak isteyen cin. melek olsa allahın dedigi dısında hic bir sey yapamaz. cin oldugu icin bize istese gozuke bilir bile. ama meleker gozukemez. cunku iradeleri yok. umarım buda kucucuk bir bilgi olmustur yani seytan ile rabbimiz arasınsa zeus - hades gibi bisi yok. seytan allahın kulu i miş Şeytanın eskiden melek olduğu kur'anda da hadislerde de geçer. Hatta şeytan meleklerin başı gibiymiş kullara hizmet etmeyi reddettiği için allah tarafından cezalandırılmıştır. Cİnlerin hepsi kötü yola sapmamıştır. Onlarda bizler gibi kafirliği veya islamiyeti seçebilirler. Bunların hepsi kur'an da geçer zaten. Ve esas amaçları insanları dinden saptırmak değildir. Kendi hallerindedirler bizler gibi. Ama eğer bi cini rahatsız edersen o da seni aynı seviye de rahatsız eder. Boş yere musallat olmaz sana. Bu arada meleklerinde iradesi tabiki de vardır. Hem kulları hem de allahı çok fazla severler. Hatta bazı günahlarımızı bağışlaması için allaha yalvarırlar. din hocasının yalancısıyım . melek lerin dusunme gibi bisisi yok ki nasıl karsı gelio gene kafam allak bullak oldu bak.[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gordugun hesaplayabildigin kadarini bilirsin . goremedigin ve hesaplayamadigin seyler olmadigini iddia edecek kadar insan aklina onem atfeden birisi degilsen zaten soru kendinden cevaplanmis oldu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok içi dolu deel, kalınlık 0 (sıfır). Yaf ben matemetikçi deilimki, ama ideal oda şartları yada ona benzer bişiler her bilimdalında vardır. Yani sen o zman dairede yoktur dersin, bizde ööle bakarıs :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Hellsing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 melek robot mu niye dusunmesin !!! Tanri: Git sunu yap ! Melek: yes mi lord ! , oki doki[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: togi92, 29 Mayıs 2005 12:08 tarihinde demiş ki: din hocasının yalancısıyım . melek lerin dusunme gibi bisisi yok ki nasıl karsı gelio gene kafam allak bullak oldu bak. Bence bi daha sor sen din hocana belki yanlış anlamışsındır. Çünkü bu hikaye herkesce bilinir diye biliyorum.[signature] Ya tek boyut 2 boyut falan 3 boyutlu dünyada nasıl bulcaksınız zaten. Onların hepsi kafada canlandırılır. Bide benim bildiğim 4. boyut olarak zaman boyutu var bizim evrenimizde. [hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 29 Mayıs 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 orc yaptın sende meleği, çarpılcan :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: navyamphs, 29 Mayıs 2005 12:09 tarihinde demiş ki: yok içi dolu deel, kalınlık 0 (sıfır). Yaf ben matemetikçi deilimki, ama ideal oda şartları yada ona benzer bişiler her bilimdalında vardır. Yani sen o zman dairede yoktur dersin, bizde ööle bakarıs :) abi şimdi bişeyin 2 boyutlu olması icin en az iki turlu olcebilmemiz gerekiyor bunu degil mi. mesela 0.7 kalemlerin cizdigi cizgiler 0.7 kalınlıgında ve atıyorum 3 cm uzunlugundadır. e şimdi bu 2 boyutlu oldu. anlatabildim mi. cizgi 2 byout yani.[signature][hline]
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 McFrenzy bizim din hocasıda melekler robot gibidir iradesi yok demişti ve şeytanın da cin olduunu sölemişti.şeytanın cin olduunu 7. sınıftaki din hocası da sölemişti.[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected]
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Hellsing, 29 Mayıs 2005 12:10 tarihinde demiş ki: melek robot mu niye dusunmesin !!! Tanri: Git sunu yap ! Melek: yes mi lord ! , oki doki harbi carpılcan senin o robot die nitelendirdigini yasam formu 2gun sonra ahiret sorularını sorarken oki doki yi gostercek sana[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cogu din hocası sallar. bizim ortaokul 1de bi din hocamız vardı çok severdim mustafa kurnaz diye biriydi. o adam harbici dogru guzel anlayışla anlatırdı, sorgulamayın modlarında falan da degildi. severdim ben onu red kit kitabımı vermemek uzere almış olsa da.[signature][hline]
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 elvyn o şimdi çizgi olmadı dikdörtgen oldu. 0.7 kalınlığı var sonuçta. hatta dikdörtgenler prizması oldu. Kalınlığı da var ki iz bıraktı kağıtta. Noktaya boyutsuz dedik ya şimdi sonsuz tane noktayı uçuca geldiğini düşün ama kağıttaki noktadan bahsetmiyordum. Aklında canlandıracaksın dediğim gibi bu evrende tek çift veya boyutsuz bişi bulamazsın sonuçta.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence 1 boyut en azından 1 nanometre bile olsa genisligi vardır bisiyin.[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tamam işte, cizgi diye adlandırdıgımız şey aslında bi çeşit dikdortgen, ama belli bi kalınlıktan az oldugu icin yatay kalınlıgı dikdortgen sayılmıyo, ama bu onun 2 boyutlu olmadıgı anlamına gelmez.[signature][hline]
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ısıgın 1 cm yi gittini farkede mezsin ama oda bir zaman biriminde gidiyo. ne kadar kucuk olsa bile.[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Benim dediğim de bu 0 tek veya çift boyutların hepsi hayal ürünüdür. İnsanın kafasında var olur sadece. Sonuçta herşeyin 0,000000000......00001 mm^3 hacmi de olsa hacmi vardır yani 3 boyutludur. somut bişi gösteremezsiniz örnek olarak diğer boyutlar için.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2 boyut var . hatta su an ona bakıyorsun. :)[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: togi92, 29 Mayıs 2005 12:38 tarihinde demiş ki: 2 boyut var . hatta su an ona bakıyorsun. :) harbi hiç aklıma gelmemişti ekranların 2 boyutlu oluşu :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ama 1 boyut imakansız 1 boyutu ne yapsanda goremezsin cizemezsin ,dusunemezsin . 1 boyutlu bisi olamaz dusunsende eger gercek 1 boyutu dusunuyorsan bosluk gorursun. cunku yok ole bisi[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
silverhelm3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bi kac kisi din hocasıyla ilgili anısını anlatmıs bizimkiside zina konusunu islerken allah da cinsel ozgurlugun bu kadar arttıgını gorup size aids belasını musallat etti(?) bakın kimse tedavisini bulmaıo dedi gecenlerde :D[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sizinkide tam sallamış. of ya valla hasta oldum hocanıza :D :D[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o bişey mi abi bizimki oyle yalan dolan hikayeler anlatıyor ki oyle boyle degil yani. bunlar bekar evinde kalırken radyoları calınmış. sonra bunlar kimin caldıgını anlamak icin kurana ev anahtarını dokunduyorlarmış herkes dokundurmuş bişey olmamış son bi kişi dokundurmuş kuran donmeye başlamış boyle gotumle guldugum hikayeler. bu başka bi hoca ama orta sonda gelen bi adam.[signature][hline]
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Cok dusunup kafani yorma ne kadar dusunursen dusun 1 cvp bulamiycan cunku :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
xarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 matematikte kabullenme diye birşey vardır kabullenmeler bazı tanımlanamayan şeyleri kendimizi tatmin etmek için tanımlamaya çalışmaktan başka birşey değildir bkz çizgi iki nokta arasındaki noktalar kümesi nokta hiçbirşey demekki çizgi hiçbirşey e düzlemler çizgilerle tanımlanıyo o zaman düzlemlerde hiçbirşey yani ben inanıyorum ki biz aslında yokuz bunların hepsi 4. boyuttaki bir çocuğun rüyaları aslında siz yoksunuz bu klavye paticik hiçbiri yok hahaa[signature][hline]"did you see my butt??"
Öne çıkan mesajlar