civciv Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ya buda nerden cikti simdide maillerimi acamiyorum tt net teki. Bilgisi olanlar lutfen bilgilendirsinler kafayi yemek uzereyim cok onemli bir dosya bekliyordum allah kahretsin ufff yaaa. Ne ttnet ne mynet nede hotmail yahoo acilmiyo kafayi yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben sabah kaltığımda paticikte dahil hiç bi site açılmıyodu kıl oldum,bi kazaa ya bağlanıyodu bi pokluk var bu gün[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya harbiden bi bokluk var ya .zaten bide explorer ver. benim eski mynet sayfalarini acmiyo mail alamiyorm. mail alabilecegim turk bi sunucu varmi ? kahkaha haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 günah günah (: ya bari Turk Telekom faturanın yarısını alsa ya onuda yapmaz[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 www.postaci.com u dene[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gercektende su an fecı kotu baglantı.sayfalarını en hızlı actıgım patıcıkde bıle sayfa acarken baya bır beklıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar