Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetten full Ultima Online indirebileceğim adres var mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar bilgisayarımdaki Ultima bozuldu ve Bursa'da bu oyundan hiç yok. Zaten pcdeki Ultima'yı da arkadaş İstanbul'dan cargo ile göndermişti. Şimdi acilen Ultima bulmam lazım beyler internetten ücretsiz indirebileceğim bir adres var mı?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Yassah.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
Bit Torrent cok daha verimli bi secenek olur.

Kullanabiliyosn tavsiye ederim su an ben download dayim ve costu 22kb de gidio.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99
Mesaj tarihi:
said:
Morego, 23 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
vimpir verdiğin link çalışmıyor. Arkadaşlar bir link verin kafayı yiyecem. Veya birisi buraya kargo ile yollasın ben adresi veririö
nası calismiyor benim verdigim linkte yanlıs olmaz :D

http://uo.webz.cz/download.php[signature][hline]herşeyin başı sağlık
Mesaj tarihi:
said:
Morego, 24 Şubat 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
Yaw şimdi aklıma geldi. Benimki Age of Shadow du. Bu ise Samurai Empire. Nebula'da oynarken sorun fln çıkar mı acaba?
cıkmaz:) + sı bile var :) merak etme bence loredor a gel seviceksin :)[signature][hline]herşeyin başı sağlık
Mesaj tarihi:
Falla ben gecen aylarda bi yerden indirmişdim sabah saat 6 da basladım oglen saat 12.30 eve geldigimde %99 du :P halen duruor AGEOS die Age of Shadow die bu arada arkadaşların verdigi linkler calısmıor herhalde !
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar oyunu indirdim İnstall Shialed Wizard'da takılıyor ve ilerlemiyor. ctrl+alt+delete yaptığımda ise program yanıt vermiyor diyor? Ne yapabilirim ya??????[signature][hline]
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...