Morego Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Evet arkadaşlar bilgisayarımdaki Ultima bozuldu ve Bursa'da bu oyundan hiç yok. Zaten pcdeki Ultima'yı da arkadaş İstanbul'dan cargo ile göndermişti. Şimdi acilen Ultima bulmam lazım beyler internetten ücretsiz indirebileceğim bir adres var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yassah.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Emule tarzı programlardan indirebilirsin.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morego Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 torett mi ne vardı çok yavaştı o saatte 1MB indiriyordu ben de bıraktım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ultima Online: Samurai Empire hemide :D, kolay gelsin[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bit Torrent cok daha verimli bi secenek olur. Kullanabiliyosn tavsiye ederim su an ben download dayim ve costu 22kb de gidio.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 direk http download ile de 20 küsür görürsen ne anlamı var simdi torentin bide upload dimi ama[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben indirdim 700 mb falan dı bir çin sitesiydi.. flash get te url si hala duracaktı sanırım bulursam yollarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morego Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 vimpir verdiğin link çalışmıyor. Arkadaşlar bir link verin kafayı yiyecem. Veya birisi buraya kargo ile yollasın ben adresi veririö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 vamprin verdiği link bu adrese yönlendiriyor bunu deneyin: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/uose/setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morego Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Tamam hocam senin verdiğin link çalışıyor çok tşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Morego, 23 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: vimpir verdiğin link çalışmıyor. Arkadaşlar bir link verin kafayı yiyecem. Veya birisi buraya kargo ile yollasın ben adresi veririö nası calismiyor benim verdigim linkte yanlıs olmaz :D http://uo.webz.cz/download.php[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morego Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Yaw şimdi aklıma geldi. Benimki Age of Shadow du. Bu ise Samurai Empire. Nebula'da oynarken sorun fln çıkar mı acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Morego, 24 Şubat 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Yaw şimdi aklıma geldi. Benimki Age of Shadow du. Bu ise Samurai Empire. Nebula'da oynarken sorun fln çıkar mı acaba? cıkmaz:) + sı bile var :) merak etme bence loredor a gel seviceksin :)[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morego Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 oh bea indiriyom o zaman gönül rahatlığıyla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Falla ben gecen aylarda bi yerden indirmişdim sabah saat 6 da basladım oglen saat 12.30 eve geldigimde %99 du :P halen duruor AGEOS die Age of Shadow die bu arada arkadaşların verdigi linkler calısmıor herhalde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya arkadaşlar oyunu indirdim İnstall Shialed Wizard'da takılıyor ve ilerlemiyor. ctrl+alt+delete yaptığımda ise program yanıt vermiyor diyor? Ne yapabilirim ya??????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 İnstall Shield da 5 dk kadar bekle normal ben daha once yuklemiştim 1 ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tek dosya oldugu icin kasar biraz beklemen lazim kitlenmiyor yani icin rahat olsun bu arada o dosya bete emule den full indirebilirsin ben ole yaptim bete update olmuyor bilginiz olsun[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar