Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Academy [ Hata ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun açılırken OpenGL subsystem bulunamadı diyor..
Help menüsü açtığımda grafik kartının open gl destekli olması gerektiğini ve quake motorlu oyunların hepsinde opengl olduğunu söylüyor..
Bende quake çalışmasına rağmen bu oyun çalışmıyor yardım edebilirmisiniz
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
eger bi zahmet oyunun f.a.q sunu okursanız bunun opengl inizinb versiyonunuz tutmamasından oldugunu anlarsınız... bakın acın readme yi orada 5 inci bolum olacak size ahngi ekran kartına hangi opengl versiyonu lazım yazıo ogrendikten sonra yukler oynarsınız oke?[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır.
Mesaj tarihi:
gaza bak ya...

neyse batım biraz, ekran kartı destekleniyor ancak son süürm falan dior, benim bilgisayar sorun cıkartıyor diye update etmiyordm sürümü, yedekleme aıp deneyeyim pari

bu arada micheal patch 1.01 degil mi?[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
bu arada şey dicem, emin olmak için oyunu silip baştan yükledim, ilk hatayı zaten düzeltmiştim, ikinci hatayı da kendisi düzeltti, gireibldim sonunda

teşekkürler yardımlarınız için[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
Baba ben oynuom Nİckim Windu veya Neo olarak değişio belirli Loa serverında Lots serverında Public serverlardayım.Yükleyin kapışalım bu arada 1.01 patchi lazım avatürk ten indirdim bende.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu
  • Yeni Oluştur...