Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Oyun açılırken OpenGL subsystem bulunamadı diyor.. Help menüsü açtığımda grafik kartının open gl destekli olması gerektiğini ve quake motorlu oyunların hepsinde opengl olduğunu söylüyor.. Bende quake çalışmasına rağmen bu oyun çalışmıyor yardım edebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Kimse bilmiomu ya of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aynı hataya ben de rastladım simdi napcaz ya???[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu arada ekran kartım 64mb geforce 4 mx 440[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eger bi zahmet oyunun f.a.q sunu okursanız bunun opengl inizinb versiyonunuz tutmamasından oldugunu anlarsınız... bakın acın readme yi orada 5 inci bolum olacak size ahngi ekran kartına hangi opengl versiyonu lazım yazıo ogrendikten sonra yukler oynarsınız oke?[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Beyler bilmiom ama hatayı çözün de bi multi kapışak ya.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti King -Kobe- Kill For You ! / Genç Fb Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gaza bak ya... neyse batım biraz, ekran kartı destekleniyor ancak son süürm falan dior, benim bilgisayar sorun cıkartıyor diye update etmiyordm sürümü, yedekleme aıp deneyeyim pari bu arada micheal patch 1.01 degil mi?[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 no shader files found dedi bu seferde pfff[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben direk nvidia nın sürücülerini yükledim olmuştu.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende sorun var herhalde, o kadar aratmama ragmen bulamadım geforce 4 mx440 sürücüsünü...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 windowsun ne?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 xp[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 directx 9.0c yi de yükelyeyim bari yedekleme alıp, saol rockncoke[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu arada şey dicem, emin olmak için oyunu silip baştan yükledim, ilk hatayı zaten düzeltmiştim, ikinci hatayı da kendisi düzeltti, gireibldim sonunda teşekkürler yardımlarınız için[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth-Vader Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Baba ben oynuom Nİckim Windu veya Neo olarak değişio belirli Loa serverında Lots serverında Public serverlardayım.Yükleyin kapışalım bu arada 1.01 patchi lazım avatürk ten indirdim bende.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hade yürüyün lucası dövmeye :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 . [Bu mesaj jahnn tarafından 29 Mayıs 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar