umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaşlar eskişehirde gittiğiniz güzel tavsiye edebileceğiniz barlar var mı ?[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Carpe Diem derim direk. Ben antalyalıyım fakat sık sık giderim eskişehire. bide hallerdeki şarap evi. en köşede sağda.tavsiye ederim. cafe ararsan bizim cafeye git hehe. varuna cafe.şimdi yeni şube açıldı hatta bugün açıldı :P varuna backpacker eski sanat evinin yeri.jube vardı bizden önce.bekleriz.yazın ordayım.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 fistan yazın bende ordayım :) sahibi neyin ?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Abam.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fistan yer tarifini anlamadım. biraz daha tarif eder misin?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Carpe diem harabe'nin ara sokagında sağda. halleri biliyomusun?büyük kapıdan girince en sona dogru git sol köşede şarap evi. Varuna Cafe doktorlardan hayal kahvesine dogru giderken köprüye 200metre kala sağda.yanında BIM var karsısında tantunici.Beyzadekonagının karşı köşesi ya. Varuna Backpacker ise eski sanat evini biliyomusun? sonra Jube oldu hani? işte şimdi orası varuna backpacker.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Fistan, 29 Mayıs 2005 15:23 tarihinde demiş ki: Varuna Backpacker ise eski sanat evini biliyomusun? sonra Jube oldu hani? işte şimdi orası varuna backpacker. diğer 3 ünü biliorum zaten de bunu bilmiyorum. bu tariften de almadım. sanat evini bilmiyorumi Jube neyse onu da bilmiyorum :) kusura bakma[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hyr bende bilsem anlatcamda eheh. caddeleri yerleri tam bilmiyorum ben antalyada yaşıyorum arada bi gidiyorum eskişehire hehe[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 al abi. http://www.varunacafe.com/[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu iyi oldu saol :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Öne çıkan mesajlar