yosun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yarın yada bi öbürsü gün 150 milyona sıfır Game boy advance alıcam (yanında bi kasette hediye) ...gibi bi karara vardım onun yerine 60-80 milyona game boy colormı alsam ...yada daha ucuza bulunurmu mu bu GBA? 150 nasıl ii fiyatmı? değermi? ---- ve asıl sorum sizce hangi oyunları aliim yanında 3 tane alıcam sizce alınıp oynanıcak oyunlar nelerdir vs vs vs[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Keısnlıkle GBA,hatta 100 daha koy GBA SP al derım.Color'u hıc dusunme.GBA muthıs bır alet[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 buda ne gorse muthı$ diyo ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 baska neye dedım ya dogruya dogru GBA'ı begenmeyen adamın alnını karıstırırım :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gba sp al kendisinden işikli gba da gece filan oynanmiyo sinir bozucu imiş duyduma göre[hline] Aluvian da noob çençantir - Retired... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 güsel kardeşim 50 dolar daha fazla öde sp lisini al :D görünüşü filanda daha güzel ayrica gba da da bu ışık sorunu çözülüyo 75 doalrlik bi aletçik alion gba sp alman daha mantikli gelio bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 peki oyun olarak ne aliim fikirlerinizi yazsanıza... -eski kasetler gba e uyuyo dimi??[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Evet uyar, ama sp al, arkadaslarında dedıgı gıbı ısık sorunun olmayacak ve cebe bıle gırıyor alet[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 +100 milyon bana koyar neyse yarın alıyorum en normalinden gba[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bence acele etme şartmı gidip yarın alman? sp al yani. Enazından gör advancedi almadan önce spyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bugün inceledim alet tmm güzelde ben şeklini şahsen pek beyenmedim gözüme battı bide cumartesi tatile çıkıyorum yani bu hafta alıcam 100 milyon daha bulamam vs vs inatla oyun önerisi bekliyorum sizden[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ne yap ne et SP al,gece oynayamayacaksın o normal GBA yı.Neyse sen bılırsın yınede. Oyunlar: golden sun İss Fifa2003 Golden sun lost age SPlintercell Pokemon serileri Rayman Tekken advance Medal of honour Doom [hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 15 June 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 peki sen bilirsin ozaman şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Aldım GBA'imi sonic ve dare devil aldım yanında pek çeşit yoktu oyun olarak neyse oyun arşivim genişler yavaş yavaş bilgi ve tavsiyeler için saolun...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 tüü sp yi almadin okadar yazdik ya ellerime yazik ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 gba sp hakkında genis bilgi alabiliceim bi sitenin linkini yazsaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mumu ne ogrenmek ıstıyorsun?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 gba sp 145 dolar lol da reqlam olur die vermiom siteyi deli ol bu arada yosun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sp 145 dolarmı ? Hmm ıyı fıyat dogrusu,hatta cok ıyı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hehe süfer fiat dimi simo azin sulandi ;P işime yariycak bişi olsa alirdim da boş bişi benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 alip birine 200 denmi satsam napsam uraşilmazki şimdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 way hain insan şimdimi söler!! Dün anladım sp farkını bu arada böle oturmuşum gba elimde oynuyorum bi süre sonra baktım görüntü git gide kötüleşiyo görünmüyo (akşam oluyomuş) haa dedim budur açtım ışıkları :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 GBA sp nerde bulurum istanbulda maslak toys r us ta varmıdırki bakayım mı oraya?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bence sakın bakma ben bi gba (advance) gördüm toysrus ta 250 (248 küsür) dü çook kazık[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 sp o fıyata be,bende ızmır d&r de 260 a gormustum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar