MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ha Turkuaz olayına gelince, onu bende çok merak ettim, araştırdım. Olay gerçek, fakat zararlı hiçbir yanı yok. Sadece "besleyiciliği" konusunda eksiklikler var. Ama zarrarlı hiç bir yanı yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu ırak saavbsı zamnndada bı bıldırı dağıtıyorlardı ıstanbulda sozde bı tane kadını amerıkalılar alı koymus tecavuz edıyolarmıs halada edıyorlarmıs ve amerkalılardan sozde hamıle kalmıs ve bı ton kufur edıyo kadın amerıkalılara ıste onların p.cını tasıyorum lutfen amerıkan markalarını almayın amerıkalılara sole yapmayın anlasma yapmayın dıye fıln bı yazı gondermıs.Pekı bu kadın madem bunların elınde tecavuz edıolar fln bu kadın bu yazıyı nası bırılerıne verıo?bu kadn bu yazıyı verırken kaçamazmı yada kımlere nasıl verıo.MAdem bunları ıletebılıo bole bı sansı var neden kaçmıyo bole soru ısaretlerıde var tabıkı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Müziği zaten iğrenç bir şey... Müzik dedim afedersiniz... Buna para verenlerin olduğunu düşünmek çok tiksidirici bir şey birde bunların konserlerinde izdaham oluşturanlar var ki... Ökd... Yahu adamın ne olduğu belli... Böyle elmeklere gerek yok zaten... Adamın geçmişini azıcık araştırırsan bu sonuca ulaşman muhtemel... Birde zamanında İsrail'e gidip konser vemişti... Orada ölen Filistinli kardeşlerimizi yok sayarak gitmişti.... İşte böyle bir adam bu... "Atatürk'e bizim orada Ato diyorlar" bu ne demek yahu?? Bu ne demek?? (Sağ ol Alagar hatırlattığın için) bu kadar saygısız bir insan daha görmedim.. Bir cumhurbaşkanına, Kurtuluş Savaşı'ndan çıkmış bir gaziye bunu kimsenin demeye hakkı yoktur.. Zaten sarhoş olduğu bir anda demiş.. Bu kadar saygısızlık olur... Her yeri bunlar sardı dostlar kendinizi iyi koruyun... Propoganladalarından kaçının...[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler...
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya zaten pkk haraç topluyodu eski aktif dönemlerinde. Haberlere de yansımıştı. İbrahim tatlıses de dahil olmak üzere bi kaç tane şarkıcı haraç olarak veriyomuş. Ve bu şarkıcıların hepsi arabeskci değil pop falan da merak ediyosanız. Bu haberin yalan olduğu ülkücülerin koruması altına girdiği iddiasından anlıyoruz. Ülkücüler neden pkk yandaşını yanına alsınlar ki. Bide olayı müzikle bağdaştırmayın lütfen. O tarzı sevmiyorsanız diye sevenlere niye laf sokuyorsunuz. Ne alaka anlamadım ben? Ben genel de yabancı dinlerim ama ibonun bi kaç şarkısını da severim.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ulkuculer hıc bır kürtü yanlarına alırmı eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
che Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 00:59 tarihinde demiş ki: arkadaşlar konu milliyetçiliğe kaymış durumda, zaten baştan makale milliyetçilik kokuyordu... O sebeple çok aşırıya kaçmayalım yazılarımızda, hatta ben yorum yapmaktan kaçınacağım daha fazla.. [signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: McFrenzy, 29 Mayıs 2005 12:08 tarihinde demiş ki: said: Zopik, 29 Mayıs 2005 00:47 tarihinde demiş ki: Hayati endişesi nedeniyle ülkücülerin ve mafyanın çatısı altına girdiğini bize ileten bu şahıs Bu tam saçma olmuş ülkücüler pkk yandaşı birini korumaya alacak? Bu şey gibi; ülkücüler kominist devrimi için rusyadan yardım alıyor. +1. Bu cumleden asparagas olduu belli bu mailin. edit:ama bu ibonun şerefsiz olduunu deiştirmez o ayrı.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! [Bu mesaj NuKe tarafından 29 Mayıs 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
December_Flower Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok ya doğruluk payı var çünkü bir aralar sedat pekerle falan takılıyordu bu adam[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Uyusturucu parasi da 99% PKK'ya gidiyor.
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 pkk ya yandaşlık edenin de destekleyenin de savunanın da Devletten ve Tanrıdan cezası gelecektir Bu vatan için dökülen her şehitimizin kanında boğulsunlar inşallah.. Ağlattıkları annelerin, ağıt yaktırdıkları babaların ellerine verilsin o Şerefsiz Abdullah Öcalan bizde bi öc alalım bakalım çok mu kolaymış bu cennet vatanı, bu nenelerimizin sırtlarında havan toplarını taşıdıkları, uğruna destanlar yazılan vatanı şerefsizce bölmek? hade naş hepsine gitsinler musla kerküğe, gitsinler cehennemin dibine...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Öne çıkan mesajlar