Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puro sigaraya başlatır mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 27 Mayıs 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
bi kere senin dediğin purolarda 5-6 sigarada bulunan tütün kadar tütün var.artı filtresi yok.
adamın feleğini şaşırtır o purolar tiryaki olursan ölürsün. buraya iki tane ciğer resmi koyyim istermisiniz? :P

puro içine çekilmez ayrıca filitresi olmaması zararlarını azaltır çünkü sıgaranın filtresi zararlarını alsın diye değil, tadı yumuşasın diyedir
ayrıca sıgara kağıda sarılır puro tütüne
yani her koşulda adabı ile puro içen biri düzenli olarak sıgara içen birinden 1000kat daha az zehirlenir.

Puro içerek sigaraya başlanmaz ama tütün ürünlerine merak sararsan, puro almaya gitmeye üşenmeye başladığında , bulamadığında yada kaliteli bir puroya 25-150 milyon vermeye başladığında ya si**ir et puroyu 3,500Milyona bi marlboro alayım dediğin anda sigaraya başlarsın...
ha ben sigara içiyorum hayatımdan da çok memnunum, asla düşünmüyorum bırakmayıda zararlarını yaşadığım halde fakat önerim sigarayı hiç sevmeyin çünkü hakkatten sağlığa zararlı[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Mesaj tarihi:
hepsi baslatir hmmm pipo baslatmaz ama sigar icsen daha iyi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
pipo en dertlisi bu tütün ürünleri içinde yakması bir dert yakarkenki dumanın acılığı bir dert, kaliteli bir pipo alması bir dert, ona bakması , temizlemesi bir dert , tütün doldurması bir dert, tütün bulması , kaliteli bir tütüne para vermesi hepsi hepsi hepsi dert...
heves edip başlanır ve çok sevilirse, mıçarım piposuna sigara nasılmış bakiiim denmesi olasıdır.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Mesaj tarihi:
AHAHAHhaha puro icin sigaraya aliskanlik yaparsin iste daha ne 2 si bir arada[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 27 Mayıs 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
...puro dumanını cek dumanı azında dolandır tadını al ufle modunda icilebilir
...

icilebilir degil puro oyle icilir zaten.
raconuyla icildikten sonra che purosunun pek bir zarari yoktur. zaten oyle puroyu icine cekmek icin baya bi sapik olmak lazim.[signature][hline]sushi.
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 28 Mayıs 2005 02:07 tarihinde demiş ki:
pipo enfes fikir
ehuehuehue
ama icmesi zor bi meret
siagra gibi otobusten iniyim yakıyım tadı olmaz
bole icicek adam olucan
saatlwerce isin gucun olmucak icicen

2 sene içtikten sonra araba kullanırken bile temizleyip doldurabilecek hale gelebiliyorsun.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 27 Mayıs 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar içimde bazen aşırı bir sigara içme isteği olşuyor "böööle istanbula karşı yakacaktın şimdi bi tane" "böle canım sıkkın bi sigara yakılırdı şimdi", "yedik allah büsbütün bunun üstüne giderdi iyi bir tütün" falan gibi kendi kendime konuşmalarım oluyor. Açıkçası sigara içmediğim halde içinde bölye bir sigara isteği var ve ben hiiç başlamak istemiyorum bu açlığımı puroyla gidermeyi düşündüm ama puro derken cuban olacak böyle harbi puro olacak böyle işportacıdaki sigaradan bozma purolardan olmayacak Djarum falan asla olmayacak böyle çok tatlı sigraya başlangıç modundaki sweet captain blackler de olmayacak bildiğin Che purosu olacak ne dersiniz?
puronun etkisiyle sigarnaın daha hafıf ve daha ihtıyac verici bişey oldugunu hissedersin bu da tamamen piskolojiktir fakat 1 kez icersen devamı kesın gelir ve piskolojikten cikar tamamen fizyolijik olur buda benım gıbı olman demektır yanı smoke cigarettes every moment.[signature][hline]benny benassi-change style
somethins never change
sigara benim için tabu halinde şu an zaten yani 1 tane fırt çekmem olanaksız. Mesela puro da tabuydu ondsan 1 fırt çekince daha iyi kavradım 1 fırtın arkasının geleceğini o yüzden asla sigaraya elimi sürmem. Mesela abi puro yok al şurdan bi malboro olayını bi arkadaşımda bizzat şahit oldum ve çok iyi tanıdım o olayı o da olmaz.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
  • Yeni Oluştur...