Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar içimde bazen aşırı bir sigara içme isteği olşuyor "böööle istanbula karşı yakacaktın şimdi bi tane" "böle canım sıkkın bi sigara yakılırdı şimdi", "yedik allah büsbütün bunun üstüne giderdi iyi bir tütün" falan gibi kendi kendime konuşmalarım oluyor. Açıkçası sigara içmediğim halde içinde bölye bir sigara isteği var ve ben hiiç başlamak istemiyorum bu açlığımı puroyla gidermeyi düşündüm ama puro derken cuban olacak böyle harbi puro olacak böyle işportacıdaki sigaradan bozma purolardan olmayacak Djarum falan asla olmayacak böyle çok tatlı sigraya başlangıç modundaki sweet captain blackler de olmayacak bildiğin Che purosu olacak ne dersiniz?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 içinde nikotin olan her türlüsü başlatır ama hemen alışkanlık yapmaz beş altı ay düzenli olarak içersen belki.önceden tam içmediysen bir iki kere içtiysen laftır o psikolojiktir.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende gece içkili mekanlarda alkolun yanıa içiyorum puro.bende hiç sigara isteği yapmadı şuana kadar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 puroyla sigara bırakmaya çalışanı gördüm ama puro içipde sigaraya başlayanı görmedim[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İşin ucu kaçınca tiryakiliğe dönüyor, bu sefer puroyu bırakmak istiyorum dersin.Ne olursa olsun puroda aynı.Belki sigaranın içindeki kimyasallar cart curt falan puro daha zararsız gözüküyor.Kendine hakim olabileceksen haftada 1-2 defa içilir.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nikotin.. nargilemde yok mu? olması lazım. lakin sigara içmiyor, içirmiyorum ?![signature][hline]yok imza
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben de nargile içiyorum aynı hesapsa puro onu da içiym çünkü sigara falan alakam yok nargile içmeme rağmen[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Deep sen onu bırak benim gibi hergün boğaz geçseydin sen de başlardın sigaraay,ah şehr-i İstanbul,hele sonbaharda,Topkapı Sarayı sarılarla boyanınca,bir Orhan Veli dizesi gelir aklıma ve yakarım sigaramı ,dümanını üflerim şehre karşı...[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 puro daha zararlı?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 fistan? açsana biraz :p[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu arada evet puro veya senin sweet captain black dediklerin sigaradan daha zararlıdır.Bu arada Djarum'a laf yok!!:)[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 günde 2 paket sigara içeceğine günde 1 tane puro içmek daha yararlı bence. gerçi hertürlü zarar :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sweet captain black olmayacak diyorum biliyorum onun bela olduğunu[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bise icme. tutun olmadan da ayni olaydan ayni zayki alırsın. uzgunsen acıyı almaz mutlulugu uzatmaz hic bi ise yaramaz onlar yani... keyf sigarasi? keyifli olan sensin sig. yapmio ki bise.. uzak dur hepsinden ona vericein parai da cebine at. derim keyif senin tabe...
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi kere senin dediğin purolarda 5-6 sigarada bulunan tütün kadar tütün var.artı filtresi yok. adamın feleğini şaşırtır o purolar tiryaki olursan ölürsün. buraya iki tane ciğer resmi koyyim istermisiniz? :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben sigarayı yeni bıraktım o yüzden isterim :) şevkimi kırıyolar moral verici bişi lazım hehe[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sanırım oha ben oluyorum burada da ben hüsnü talilli tecavüzü arifli konuştım yani aslında var manasında soru cümlesi yönelttim yani nikotinli herşey sigaraya başlatmıyor manasında çifte felsefik cümle arbedesi yaşattım[signature][hline]yok imza
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Iş portacılardan aldığın sigaradan bozma purolar diye bahsettiğin şeyin adı cigarillo'dur. Zengin kesimin içtiği puro izmaritlerini fakir kesimin sarıp içmesiyle çıkmıştır ortaya. Belirteyim.[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Zira ben sigarayı bırakmayı düşünmüyorum. Çünkü sigarayı bırakmam fayda değil zarar getirecek. Çevreye daha çok zararlı bir insan haline geleceğim. Herşey çevrem için yani, çevreme birşey olmasın diye içiyorum yani.[signature][hline]g3nk.
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ilk bi hafta işkence makinesi oluyosun ama sonra geçiyo. aramıyosun bile, tek kötü yanı sürekli bişiler yiyorum :/ pis kilo aldm ya[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arıyorsun.[signature][hline]g3nk.
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Deep-Night, 27 Mayıs 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Che purosu olacak ne dersiniz? Olmaz derim..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ahah günde iki puro yanında simit ve çay tabi önce bi peynir ekmek domates ye ki miden bulanmasın fakirlik hali[signature][hline]yok imza
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 peyniiir domatteees açım laaaan.[signature][hline]
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sigraya başlamıcam derken puronun tutkunu olmada o daha berbat sigara en azından purodan daha hafif :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Öne çıkan mesajlar