Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puro sigaraya başlatır mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar içimde bazen aşırı bir sigara içme isteği olşuyor "böööle istanbula karşı yakacaktın şimdi bi tane" "böle canım sıkkın bi sigara yakılırdı şimdi", "yedik allah büsbütün bunun üstüne giderdi iyi bir tütün" falan gibi kendi kendime konuşmalarım oluyor. Açıkçası sigara içmediğim halde içinde bölye bir sigara isteği var ve ben hiiç başlamak istemiyorum bu açlığımı puroyla gidermeyi düşündüm ama puro derken cuban olacak böyle harbi puro olacak böyle işportacıdaki sigaradan bozma purolardan olmayacak Djarum falan asla olmayacak böyle çok tatlı sigraya başlangıç modundaki sweet captain blackler de olmayacak bildiğin Che purosu olacak ne dersiniz?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Mesaj tarihi:
içinde nikotin olan her türlüsü başlatır ama hemen alışkanlık yapmaz beş altı ay düzenli olarak içersen belki.önceden tam içmediysen bir iki kere içtiysen laftır o psikolojiktir.[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion
Mesaj tarihi:
bende gece içkili mekanlarda alkolun yanıa içiyorum puro.bende hiç sigara isteği yapmadı şuana kadar[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
İşin ucu kaçınca tiryakiliğe dönüyor, bu sefer puroyu bırakmak istiyorum dersin.Ne olursa olsun puroda aynı.Belki sigaranın içindeki kimyasallar cart curt falan puro daha zararsız gözüküyor.Kendine hakim olabileceksen haftada 1-2 defa içilir.
Mesaj tarihi:
ben de nargile içiyorum aynı hesapsa puro onu da içiym çünkü sigara falan alakam yok nargile içmeme rağmen[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Mesaj tarihi:
Deep sen onu bırak benim gibi hergün boğaz geçseydin sen de başlardın sigaraay,ah şehr-i İstanbul,hele sonbaharda,Topkapı Sarayı sarılarla boyanınca,bir Orhan Veli dizesi gelir aklıma ve yakarım sigaramı ,dümanını üflerim şehre karşı...[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Bu arada evet puro veya senin sweet captain black dediklerin sigaradan daha zararlıdır.Bu arada Djarum'a laf yok!!:)[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
bise icme. tutun olmadan da ayni olaydan ayni zayki alırsın. uzgunsen acıyı almaz mutlulugu uzatmaz hic bi ise yaramaz onlar yani... keyf sigarasi? keyifli olan sensin sig. yapmio ki bise.. uzak dur hepsinden ona vericein parai da cebine at. derim keyif senin tabe...
Mesaj tarihi:
bi kere senin dediğin purolarda 5-6 sigarada bulunan tütün kadar tütün var.artı filtresi yok.
adamın feleğini şaşırtır o purolar tiryaki olursan ölürsün. buraya iki tane ciğer resmi koyyim istermisiniz? :P[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
sanırım oha ben oluyorum burada da ben hüsnü talilli tecavüzü arifli konuştım yani aslında var manasında soru cümlesi yönelttim yani nikotinli herşey sigaraya başlatmıyor manasında çifte felsefik cümle arbedesi yaşattım[signature][hline]yok imza
Mesaj tarihi:
Iş portacılardan aldığın sigaradan bozma purolar diye bahsettiğin şeyin adı cigarillo'dur.
Zengin kesimin içtiği puro izmaritlerini fakir kesimin sarıp içmesiyle çıkmıştır ortaya.
Belirteyim.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
Zira ben sigarayı bırakmayı düşünmüyorum.
Çünkü sigarayı bırakmam fayda değil zarar getirecek.
Çevreye daha çok zararlı bir insan haline geleceğim.
Herşey çevrem için yani, çevreme birşey olmasın diye içiyorum yani.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 27 Mayıs 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Che purosu olacak ne dersiniz?

Olmaz derim..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
sigraya başlamıcam derken puronun tutkunu olmada o daha berbat sigara en azından purodan daha hafif :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
  • Yeni Oluştur...