Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CZ event.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yakında bir CZ even düzenlenicek. Eğer sürekli CZ de oluyosanız mutlaka görmüşsünüzdür, Human_Champion ve ORc_champion adlı 2 char var.

İsimlerinden de anlaşıldıı gibi bunlar GM.. Orc olanda !!!! DUAL RAPTOR+10!!!! +10 Chitin shells + takılar...

Human olanda yine aynı şekilde +10 sheller ve dual +10 totamic club.

Arena'da ORc_champion un anlattığına göre, 2 GM de aynı anda CZ ye giricek, (aynı savaştaki gibi Gatekeeper hesabı) bi yandan Karşı tarafın Champion'unun öldürmeye çalışırken kendi Championunuzu da koruyacaksınız...

öldürdüğünüz anda Champion'da biriken parayı alıyosunuz...

Orc_champion u 2 defa ardarda öldürme şerefine ulaştım. ilkinde 1,5m para düşürdü 3 kişilik party e, 2.sinde 550k...[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 61
Job: Blade Master
Clan: TnT
Mesaj tarihi:
çok basit, town'a giriyor.. Champion önüne çıkanı indiriyor sen de herkesle beraber vuruyosun. Aynı savaştaki gate keeper hesabı. Son vuruşu yapan alıyor...[signature][hline]Nation: El MORAD
Mesaj tarihi:
eehehe ben rastalamadım ama bir abimin anlatması üzerine sölemek istiorum. Eslanttada görülmüş bir keresinde bu n00b :) tam görmüş pişt demiş adam kaçmış eheu[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P
Char: Rogue - Archery
Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10
yani anlıcanız bi pok diilim daa.

Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Mesaj tarihi:
hehehehe, valla ben debuffsızken bana 1250dmg vurdu, greisini sen hesap et.[signature][hline]Nation: El MORAD
  • Yeni Oluştur...