Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu tatilyaya kadıköyde falan n asıl gidilir servisler nerelere var. web sitelerinde pek bilgi yok. biharita çizmişlerki kartogrofyam igrenctir zaten. anlayamadım fazla[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi kadıköyden yenibosnaya gel ki o kadarda gelirsin artık :) oradan köprü altından kalkan minibüsler var (böle büyük minibüslerden ama) onlar tatilyanın önünden geçiyor. servisini bilemicem bide istersen teli veriim bişi lazım olursa burda yakınım baya ben, hem burda bi sirk te açıldı istereniz onada gelin. :) carrefourun karşısında sirk, kaplanlar felan var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Efet bak Yenibosna'ya git ordan çok kolay işte.. herhangi bi Kumburgaz, silivri, selimpaşa, büyükçekmece, kiraç.. bunlardan herhangi birine binebilirsin.. gelişin trafigin açik olması yönünde max 1 saat..[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ne kadar oldu yahu bu Tatilya'nın girişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: cenx, 28 Mayıs 2005 00:50 tarihinde demiş ki: abi kadıköyden yenibosnaya gel ki o kadarda gelirsin artık :) oradan köprü altından kalkan minibüsler var (böle büyük minibüslerden ama) onlar tatilyanın önünden geçiyor. servisini bilemicem bide istersen teli veriim bişi lazım olursa burda yakınım baya ben, hem burda bi sirk te açıldı istereniz onada gelin. :) carrefourun karşısında sirk, kaplanlar felan var :) ehe valla ne zaman gelecegim belli degil zaten kardeşimi götürcem. o ne zaman gelirse. ama bende en son cocukken gitmiştim yani o yüzden nası gittigimide hatırlayamam:p tarif ettigin sekild edeneriz de o köprü altında bişiler olmaz inş hehe:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 servisler kalkıyor taksim, bakırköy ataköy ve bilimum yerden. Tatilyayı ara sor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar