Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal Mezar Ziyareti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sarvan Köyü muhtarı gurbetçi aileler için güzel bi uygulama düşünmüş. tıklıosun hoop mezar karşında. ondan sora ister fatiha oku ister hatim indir sana kalmış..burda[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
Sanki herşeyin eskisi daha güzel..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
hatrladım bnu ya allah akl fikir versin[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Mesaj tarihi:
sonuçta insanlar o taş ve toprağın yanına kendilerini o kişiye daha yakın hissetmek için gidiolari bence anlamsız bi uygulama.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
elbet anlamsız abi. bak fotorafa sora "babanemi ziyarete gittim bugün" de. olcak işmi allaşkına[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfChuck, 29 Mayıs 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
ayrıca o ilginç mezartaşında ne yazıyor okuyabilen var mı ?

Dur yolcu bende senin gibi idim sende benim gibi olucaksın okuduğun fatiha.... gerisini okuyamadım.[signature][hline]~®âi ~

Mesaj tarihi:
ben olsam izin vermezdim, yakınımın mezarını çekip oraya koymalarına[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
güncel mi acaba bu resimler? bakarsanız hepsi bakımlı mezarların. adamlar bi kere çekmiş bakımlıyken sora ilgilenmemiş olabilirler mi? yani bu mezarlar şuan kötü bi durumda olabilirmi acaba?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
bence çok saçma yaa
ne kadar üşengeç milletiz zaten. bayramdan bayrama gideriz mezarlara o bile çok geliyo pes yani[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
  • Yeni Oluştur...