Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sarvan Köyü muhtarı gurbetçi aileler için güzel bi uygulama düşünmüş. tıklıosun hoop mezar karşında. ondan sora ister fatiha oku ister hatim indir sana kalmış..burda[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=103548[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Güzel düşünmüşler tebrikler :)[signature][hline]~®âi ~
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o_O[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: nedanko, 29 Mayıs 2005 14:53 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=103548 vışş.. pardon. aradım ama yanlış "sanal mezar" diye aradım. yanlış olmuş demek[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sanki herşeyin eskisi daha güzel..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
xarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 peki sanal cenaze töreni yapıyolarmı?? bi o eksik[signature][hline]"did you see my butt??"
pan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hatrladım bnu ya allah akl fikir versin[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sonuçta insanlar o taş ve toprağın yanına kendilerini o kişiye daha yakın hissetmek için gidiolari bence anlamsız bi uygulama.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 elbet anlamsız abi. bak fotorafa sora "babanemi ziyarete gittim bugün" de. olcak işmi allaşkına[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 teknoloji geliştikçe ilginçlikler artıyor :) ayrıca o ilginç mezartaşında ne yazıyor okuyabilen var mı ?[signature][hline]snuk!
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahah bu nedir bre[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code]
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: HymnOfChuck, 29 Mayıs 2005 15:14 tarihinde demiş ki: ayrıca o ilginç mezartaşında ne yazıyor okuyabilen var mı ? Dur yolcu bende senin gibi idim sende benim gibi olucaksın okuduğun fatiha.... gerisini okuyamadım.[signature][hline]~®âi ~
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Okuduğun fatihayi toprak'ta bırakacaksın sanırım.[signature][hline]~®âi ~
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: rexx, 29 Mayıs 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Sanki herşeyin eskisi daha güzel.. unabomber...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm ilginç bir çalışma olmuş..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)|
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben olsam izin vermezdim, yakınımın mezarını çekip oraya koymalarına[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 güncel mi acaba bu resimler? bakarsanız hepsi bakımlı mezarların. adamlar bi kere çekmiş bakımlıyken sora ilgilenmemiş olabilirler mi? yani bu mezarlar şuan kötü bi durumda olabilirmi acaba?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
arina Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence çok saçma yaa ne kadar üşengeç milletiz zaten. bayramdan bayrama gideriz mezarlara o bile çok geliyo pes yani[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Öne çıkan mesajlar