toggiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaşlar şu anda msn'de login sorunu yaşayan var mı içinizde? Ben online olduktan 30 saniye sonra otomatik olarak logout oluyorum ve msn tekrardan reconnect ediyo kendini ama 30 sn sonra tekrar logout oluyorum. Yani giriyorum düşüyorum, ve giriyorum tekrar düşüyorum. Boyle bir sorun su anda sadece bende mi var? Ya da bunun olmasının sebepleri ne olabilir? KabloNET Üsküdar kullanıcısıyım. Şimdiden tşk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bende aynı sorunu yaşıyorum ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 burdada yaşanıyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bendede yaşanıyor üstüne üstlük internet kafayı yedi bir isteye girip diğerine girmiyo ares yükleme yapmadı diye yanlışlıkla indirdiğim klibi cancelledim %70 i doluydu ya :'([signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Eskişehirdeyim. Hiç bi problem yok buralarda :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya delirmiş durumdayım. Online/Offline bugını yapanlardan nefret ediyorum ama simdi aynı seyi ben yapıyomusum gibi gozukuyo. İyi küfür yemişimdir herelde. Acaba kaç kişi blockladı beni (:[signature][hline]Düm teka düm tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende de var[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar