GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet arkadaşlar oyunda buldugunuz elite eşyaları buradan trade edebiliriz. *!Hemen oyuna girer ve trade edebileceği eşyaları göz gezdirir*[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya elite vs, itemlar güzelde çoğu b işe yaramıyo malesef,neden bilmiyorum ama ben çok az işe yarar bulabildim,yaramayanlarıda kırdım malzemelerini kullandım .:)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 valla aslında www.rpgtraders.net/guildwars arenanetin insanların trade etmesi için açtığı bir site ve oldukça güzel. Şimdi burda trade nekadar edilir bilemiyorum ama rpgtradersdadan çok daha iyi teklifler gelirse ne ariyorsaniz bulabilirim/Satabilirim. Ingame para ile missionlarınızı yapar level atlatırım. Her türlü rune bulunur fiş almazsanız indirim yapılır falan filan. ingame : Purified Evil ( 6 hazirana kadar online bulamayabilirsiniz finallerim var ) her türlü taktik tips and trics de mevcuttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar