pvh_pvh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaşlar antibiyotik ve içki içince gerçekten insan komadan ölüyo mu?ve bu antibiyotigin alındıktan sonra etkisi ne kadar sürüyoo ayrıca içki ile çtin mi ne kadar sonra komaya giriyosun??
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ne aldığına bağlı[signature][hline]orochi
pvh_pvh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 içki olarak mı antibiyotik olarak mı???komaya ne zaman girersin peki??
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 komaya girdim bugün içki topiclerinden. komadayım (away)[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 6-7 dk en fazla 10 tabi ne kadar içtiğinede bağlı etki süresi[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tedavi bitene kadar içki içmemen gerek yoksa ciddi şekilde zarar veriyor sisteme. 12-24 saat sonra antibiyotiğin etkisi geçmesi lazım. tahminim içki ve antibiyotik kokteyli yarım saat içinde etkisini gösterir. ama bu iş tahminlerle olmaz git doktoruna sor[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ [Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahah doktoruna sor ahaha hasta kişi- doktor doktor, antibio.'dan sonra içki içersem ne kadar sürede etkisini hissettirir? doktor-wtf![signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
http Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 walla ben bitane tanırum içkiyle antibiyotik içen hala yaşıo bişiy oldumu yine içio bi bokuda yok gerçi içkiylen antibiyotiğe göre deişir diolar ama onun hakkında bi bilgim yok[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Maedhros_Laorx, 29 Mayıs 2005 03:03 tarihinde demiş ki: ahah doktoruna sor ahaha hasta kişi- doktor doktor, antibio.'dan sonra içki içersem ne kadar sürede etkisini hissettirir? doktor-wtf! ya da.. -doktor yarın hatunla buluşacaz ama bademcikler şiş biliyon antibiyotik almazsam ölüyom. ee gece hatunu sarhoş edemezsem bittim ben ne olur ne yap bi çözüm bul -bademciklerini alalım senin gibi çözümler üretilebilir[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Google'i seviyoruz. Alkol ve antibiyotiklerin karisinca olumcul oldugu genelde bir sehir efsanesiymis. Alkol cogu antibiyotigin etkisini yavaslatip azaltmaktan baska bir sey yapmazmis. Aldigin antibiyotik turu metronidazole, cephamandole veya oral ketoconazole degilse hic bir etkisi olmazmis, metronidazole ile alirsan mide bulantisi ve kusma semptomlari gozlenebilirmis.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bişey olmaz demeyin ben novalgine'in üstüne 3-4 duble rakı içtim gözlerimi ambulansta açtım. ps:bayat dene ozmn 1000mg antibiyotiğin üzerine rakıyı.şehir efsanesimi diilmi ozman görürsün. [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Mayıs 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tamam novaljin kullanmıyosan sorun yokmuş arkadaş.[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 novalgine in antibiyotik olmadığı gibi, antibiyotik ile içki genel olarak bilinenin aksine bir bok yapmaz. ağrı kesici ile içki tehlikelidir. novalgine de zaten ağrı kesicidir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende antibiyotik içki combosu bişey yapmıyo diye biliyorum tek etkisi antibiyotiğin etkisini azaltıyo (diye biliyorum)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 novaljine antibiotik demedim belirtiyimde. ama antibiotikle ağrıkesicinin farkı olmaz[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: bayat, 29 Mayıs 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Google'i seviyoruz. Alkol ve antibiyotiklerin karisinca olumcul oldugu genelde bir sehir efsanesiymis. Alkol cogu antibiyotigin etkisini yavaslatip azaltmaktan baska bir sey yapmazmis. Aldigin antibiyotik turu metronidazole, cephamandole veya oral ketoconazole degilse hic bir etkisi olmazmis, metronidazole ile alirsan mide bulantisi ve kusma semptomlari gozlenebilirmis. Google'ı sevmiyoruz bence.. Bi yakınımızın arkadaşının oğlu ölmüştü bu yüzden.. Şehir efsanesi falan değil yani.. İstediğin doktarada sorabilirsin.. google falan hikaye..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
http Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi dedikleri gibi antibiyotiğe yada içki miktarına göre dişebilir ben diorum size war bi tane arkadaşım içio hiç bişiyi yok[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bbak genelde basit ölüm dedikelri bu tip şeylerden oluyo "ben denedim bişey olmuyo" "ben de deneyim"[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ [Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Maedhros_Laorx, 29 Mayıs 2005 03:07 tarihinde demiş ki: bişey olmaz demeyin ben novalgine'in üstüne 3-4 duble rakı içtim gözlerimi ambulansta açtım. Tepkilerin aksine yine seviyoruz Google'i. Diyor ki, Novaljin'in etkin maddesi parasetamoldur. Parasetamol karacigerde sentezlenir, alkolle birlikte alirsaniz, karacigeriniz iki maddeyi birden sentezleyemecegi icin hepatoksisiteden (kimyasal bazli karaciger zedelenmesi) o"lu"rsu"nu"z.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hangi antibiyotiği aldığına bağlı bazen ölüme bile yol açan bişidir bu[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hyr olmuo... cnku ben babamın yanına gttiimde yaptım... ck hastaydım yanına gtmeden once.. 1 haftadrda antbiyotik kullanıodm.. gttiimdede kullanmaya dvam ettim... 2 gun ust uste dısarı cıktık dolasmaya... baya yuklu bi alkol aldım haptan once... ewe gdincede hapı ictim ama bsi olmadı...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Frigg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kullandığın antibiotik "metranidazol" ise ve alkol ile birlikte alırsan, antabus reaksiyonu denen bir durum ortaya çıkıyor; mide krampları,bulantı,kusma,baş ağrısı ve toksik psikoz (işte bu ölüme götürebilir) görülüyor. etki süreside oldukça uzun, çünkü bu ilacın kanda miktarının yarıya inmesi bile 8 saat sürüyor.o yüzden "metranidazol" ün kesinlikle alkol ile kullanılmaması gerekiyor.(yaşasın farmakoloji dersleri :) )diğer antibiotiklerle ilgili böyle bir etki varlığından haberim yok ama alkol ile kulanılmaması gerekiyorsa bu mutlaka prospektüsünde yazıyordur. said: [b]bayat, 29 Mayıs 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Tepkilerin aksine yine seviyoruz Google'i. Diyor ki, Novaljin'in etkin maddesi parasetamoldur. Parasetamol karacigerde sentezlenir, alkolle birlikte alirsaniz, karacigeriniz iki maddeyi birden sentezleyemecegi icin hepatoksisiteden (kimyasal bazli karaciger zedelenmesi) o"lu"rsu"nu"z. bunun doğruluğundan emin misiniz? [Bu mesaj zeyra tarafından 29 Mayıs 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar