Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu şarkının adı nedir ???


B0nzi

Öne çıkan mesajlar

Şimdi klipte bir bar konsepti var. Pempeler içindeki dansçılar ve vokalist ablam Hintçe olduğunu tahmin ettiğim bir dilde şarkısını dile getirmekte. Şarkının içine arada bir sesi Shaggy'e benzeyen Arfo-Amerika kökenli bi abim dalarak bir düet tadı katıyor. Dansçın ablaların arkasındaki dekorda bir türlü tamamını okuyamadığım " The Pink Xxxxx" yazısı var falan filan...

Uzun süredir Fakültenin kantininde dinlediğim fakat onlarca kişiye sormama rağmen bir türlü adını öğrenemediğim bu şarkının adı nedir :-? Lütfen yardım edin kafayı yiyecem yoksa :D[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!


[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 28 Mayıs 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şarkıda anladığım bi sözde yok ki. arada bi "Bounce Bounce" tarzı bişler duyuyorum o kadar. Kantinciye de soramam çünkü tv de çalıyo ve gerizekalı müzik kalanlı Metro hiç bir şarkının künyesini çıkarmıyor.....[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam emin olmamakla birlikte the pink passport olabilir.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...