B0nzi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şimdi klipte bir bar konsepti var. Pempeler içindeki dansçılar ve vokalist ablam Hintçe olduğunu tahmin ettiğim bir dilde şarkısını dile getirmekte. Şarkının içine arada bir sesi Shaggy'e benzeyen Arfo-Amerika kökenli bi abim dalarak bir düet tadı katıyor. Dansçın ablaların arkasındaki dekorda bir türlü tamamını okuyamadığım " The Pink Xxxxx" yazısı var falan filan... Uzun süredir Fakültenin kantininde dinlediğim fakat onlarca kişiye sormama rağmen bir türlü adını öğrenemediğim bu şarkının adı nedir :-? Lütfen yardım edin kafayı yiyecem yoksa :D[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 28 Mayıs 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 mere naseeb mein olabilir.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
B0nzi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yok o değil. Onun ne kadar iğrenç ötesi bi şarkı olduğunu gayet iyi bilyorum :D[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Bonzi_Buddy, 28 Mayıs 2005 11:15 tarihinde demiş ki:Uzun süredir Fakültenin kantininde dinlediğim Kantinciğe sor ? :)[signature][hline]~®âi ~
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sesi efektli onumu? dion? cori co co cori cori felan dio elini yuvarlak falan yapıo o demi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
B0nzi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şarkıda anladığım bi sözde yok ki. arada bi "Bounce Bounce" tarzı bişler duyuyorum o kadar. Kantinciye de soramam çünkü tv de çalıyo ve gerizekalı müzik kalanlı Metro hiç bir şarkının künyesini çıkarmıyor.....[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tam emin olmamakla birlikte the pink passport olabilir.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Öne çıkan mesajlar