Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Beyler Gördügüm Kadari ile Paticikten çok az kisi ares te takiliyor takilanlarda el morad. Karus olan yoqmu paticikten.Humanlaride anca maradonda görebiliom yada cz de.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Selam ben Varım Areste isim Drojjba-Karus,galiba bügün senle eslantta part yapmıştık,bufferdın dimi:)[signature][hline]from exile...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Benim bildğim ottoman prince var karus olan aresde.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Walla Beni ares te karistiriolar baya bi. Gift15h buffer Arkim in artik o karakter. Ben GiftERM Süüleyemde karistiran çok oluyor sonra :P
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 human rullz... her savaşı biz kazanıyoruz ama ne zaman istilaya gitsek mutlaka serverda bi sorun oluyo server çöküyo :( dibine not : server hala açılmadı delirecem pc ye kafa atacam....[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
mrproblem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 karuslu da war tabi ki :D ama humanlar herseferinde breth i istila ediyor gibi paticik i de istila ediyorlar aresli elmorad olaraktan :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 uhehuehue bide ben varım centrix!!!!!! afferin size humanlar son 4 savşı kazandınızda noldu!!!! yaw hala eziqsiniz!!!! (bobertle konuştum geçende sevinisin human garibanlar dedi=))
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: KoRn3RoTh, 25 Mayıs 2005 14:25 tarihinde demiş ki: uhehuehue bide ben varım centrix!!!!!! afferin size humanlar son 4 savşı kazandınızda noldu!!!! yaw hala eziqsiniz!!!! (bobertle konuştum geçende sevinisin human garibanlar dedi=)) son 4 savaş roflllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sanırım son 30 savaşın 25 i diye düzeltsek daha doğru olur.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ULAAAAAAAANNNNNN gözlerime inanamıyorum.......... O_O ahanda paticik :D Burial, gel 1v1......[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 La ne dio bu GM Tayzikli varlık?.....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
yawusSs Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyla alakasiz ama Paticik kapali oldugu süre Knightonlineturkey die forum sitesi vardi ona ne oldu burdaki arkadaslarin sitesiydi sanırım[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin lvl : 55+ Clan :VietNam™CongHoa
RakipUsta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende ares de karusum. lvl 51 glacier mage , 42 defesive warrior bi de lvl 37 rezzer war[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 babcım ares de orc olanlar hele de mage ler hele hele paper magler mumkunse savasta ve ıstılada gezmesın ortalıkta severım:) operım sızı bu arada bugun saat 3 te havadan bı lunar savası geldı.ii oldu np kastık yıne ares 3 açılıcakmış sys admın savas sırasında yazdı[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:5x Assasin Clan:The_Others
serdary76 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Öncelikle forumun açılmasını çok ama çoook sevindim... Bir iki mesaj yazmıştım ve dikkate alınmamıştım ama sizin geyikleriniz ve paylaştığınız bilgiler çok hoşuma gidiyor :) Kendinize iyi bakın... Heee bu arada, esas konu :) bende ORC'um ve artık breth'imizin Human'lar tarafından devamlı istila edilmesine felaket alıştım :) hatta bi keresinde birisi ile geyik bile yapmıştık :) İnsanlar eminim Piana'dan daha çok geliyorlardır bizim Breth'e :)[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares Level....: 57
dalamardl Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben de varım areste.48glc mage ama kagıt cinsinden puhaha
Decepticon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende aresteyim Komutan_Zokar :D lvl 46 buffer
Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Kecox, 29 Mayıs 2005 10:01 tarihinde demiş ki: bende aresteyim Komutan_Zokar :D lvl 46 buffer Ahanda Komutan_Zokar senmisin. Bizim Clandan çikti adam :P
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 reth 2. vatanım oldu her hafta gelırdık 1-2 kere ama dungece olmadı nasıp deılmış gm saolsun[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
Öne çıkan mesajlar