DarkZeus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaslar Rp ile iligilib i bölüm yok sanirim o yüzden buraya yazarsak güzel olur paylasmis oluruz oluruz[signature][hline]Tanrılar aralarında konuşuyuolardı sanki bişeyden rahatsız gibiydiler susun die kükredi tanrılar tanrısı Yüce Zeus herkes sustu etrafta ölüm sessizliği wardı sanke olumpos dağının bulutların delerek yerden göğe doğru bişey çıkıodu üstünede yüzünü kapatan bi cüppe wardı her adım atışında sanki aydınlık olan heryeri dahada karanlığa batırıodu bu tüm tanrıların korktuğu Yüce Zeus un yeraltına hapset kötülükler tanrısı Hades durdu heryer karanlıkta bu karanlık anlaşılmazdı hem tanrıalr birbi4rini görebilio ama soğuk ürkütücü bi hawa wardı leş kokuodu her yer sankii Zeus Hadese dönerek -Senin ne işin war burada sen artık bizdenb iri değilsin buraya girişin yasasklandı Hades kin dolu bi ifade ile Zeusa baqtı -kimse ama hiç kimse benle böle konuşamazz tanrılar tanrısı bile lakin ben buraya akwga etmeye gelmedim sanaa meydan okumaya geldim Zeus -ne dediğin farkındamısn sen kim oluosun(zeusun sesinde büyük bi kudret wardı şimşekler çakmaya başladı bulutlar geldiii) da bana meydan okuyosunnnnn....! Hades alaycı bir tawırla kawga etmek için ne yeri nede zamanı senin zamanın bitti zeus tanrıalr senden rahatsız başka bi tanrılar tanrısı gerekio bu ünvan senden alınacak.... Zeus (daha kızmış bi şekilde ) -rahatsız olan kimdir benden.. Tanrılar fısıldaşmaya başladılar Zeus kızgın dı Hades meydan okumanı kabul edioyorum dedi Zeus - ama zeus kibirli idi hadesi yenebileceğini düşünüodu ama belkide yanılıodu Tanrıların huzurunda bi düello başladı iki kudretli tanrı bu sefer savaşçı güçlerini konuşturucaktı bilidiiği üzere zeus büyücü idi ama Hades de kara büyücü şansı yoq gibi gözüksede yer altı ona güç weriodu artık çok geliştirmişti kendini zeus otururken o büyülerine çalişiodu o yüzden zeus dan daha güçlüydü ikiside büyü sözlerini fısıldadılar aynı anda zeus- kal was flam Hades - İn was nox büyük bi patlama oldu Zeus ölümsüzlüğünü kaybetmiş ti tanrılar yeni tanrıla rtanrısı hades i seçtiler en yakın dostları bile zeua yardım etmedi hades zeus u dünyada fırlattı zeus uyandığında dünyada id arık oda bi ölümlüydü yanında sadece 10 yaşndan beri sahip oldu büyü kitabı wardı ama kendini geliştiricekti ehrkesten intikam alıcak Artık adı Zeus deil Dark Zeus du yüzünde karanlık bi ifade sırıtıodu artık ne yapacağı nı kimse bilemezdii........ (arkadaşlar güzel olmuş devamını yaz dersnz yazarım) sölersnz de sevnrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar