billur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Babam anneme motorola v1050 almış İtalya2ya iş görüşmesine gittiğinde.Ama telefonun kullanma kılavuzu italyanca :P Netten de ingilizcesini bulamadım.Yardımcı olabilir misiniz? 2-Bu telefonda bluetooth yok.Usb cable lazım galiba bilgisayara bağlayabilmek için.Bu kablolar her motorola telefonu için standart mı? 3-MMS alıp-göndermek için mms ayarlarını yapmam lazım.Benim samsung da direkt turkcell mms servisini seçebiliyordum ama bu motorolada aşağıdaki haneleri doldurmamı istiyor; servis adı: sunucu adı: web oturum adı: Buralara ne yazmam gerekiyor? Şimdiden çok teşekkürler.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 öncelikle o telefonda bluetooth varmış. bir sitede adamlar gayet bluetooth plug-in seçeneklerini vermiş usb kablosu sanırım her motorolada aynı değil çünkü ben vakt-i zamanında kullandım bir tane ona pek benzemiyor. kablonun modeli: usb uc600 aslında kullanım kılavuzu yok. ancak biraz www.motorola.com.tryi araştırırsan mms aayarlarıyla ilgili bilgi bulabilirsin. ayrıca bu adresten de https://direct-secure.motorola.com/contactus/contactmotorolaTUR.asp?country=TUR&language=TRK&productid=29158 aklındakileri iletirsen sana bir pdf dosya gönderebilirler mail adresine. belki de adresine ingilizce kullanma kılavuzu da yollayabilirler. [Bu mesaj gizliozne tarafından 29 Mayıs 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
billur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bluetooth var demişsin ama telefonda buetoothla ilgili hiçbir menu yok.O kadar kurcaladım bluetooth un blue suna bile rastlamadım. ;) Ayrıca burda sadece özelliklerini yazmış.Bana kullanma kılavuzu lazım :P Birde şu mms olayını anlatabilir misin lütfen?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 alelade bir sitede bluetooth eşyaları satılıyordu o model için onların yalancısıyım. bu arada aradığın kullanma kılavuzunun ingilizcesi yok sanırım. portekizce, almanca ve italyanca var. almanca bilen birilerini kesin tanıyorsundur sen. hem annene babana söylesene tercüme etsinler.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım.
billur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Annem babam ne anlar italyancadan :P Ulan o kadar telefon yapıyorsun ama kullanma kılavuzunun bir de herkes anlasın diye ingilizcesini yapmayı akıl edemiyorsun.Ne diyeyim ben sana Motorola?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sadece belli ülkelerde satılacaksa o telefon, çıkarmamışlardır diyeceğim de haklısın yani ingilizce... bari telefonun dili ingilizceye dönüyor mu? bu arada sen al o sitelerden birinden almanca kılavuzu. hiç olmadı burdan sorarsın bilen birileri çıkar elbet.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım.
billur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 İşin ilginci telefonda türkçe de var :P Menüler filan türkçe yani ;)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Öne çıkan mesajlar