Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola V1050 ve Turkcell mms ayari?

billur

Öne çıkan mesajlar

Babam anneme motorola v1050 almış İtalya2ya iş görüşmesine gittiğinde.Ama telefonun kullanma kılavuzu italyanca :P Netten de ingilizcesini bulamadım.Yardımcı olabilir misiniz?

2-Bu telefonda bluetooth yok.Usb cable lazım galiba bilgisayara bağlayabilmek için.Bu kablolar her motorola telefonu için standart mı?

3-MMS alıp-göndermek için mms ayarlarını yapmam lazım.Benim samsung da direkt turkcell mms servisini seçebiliyordum ama bu motorolada aşağıdaki haneleri doldurmamı istiyor;
servis adı:
sunucu adı:
web oturum adı:

Buralara ne yazmam gerekiyor?

Şimdiden çok teşekkürler.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle o telefonda bluetooth varmış. bir sitede adamlar gayet bluetooth plug-in seçeneklerini vermiş

usb kablosu sanırım her motorolada aynı değil çünkü ben vakt-i zamanında kullandım bir tane ona pek benzemiyor. kablonun modeli: usb uc600

aslında kullanım kılavuzu yok. ancak biraz www.motorola.com.tryi araştırırsan mms aayarlarıyla ilgili bilgi bulabilirsin. ayrıca bu adresten de https://direct-secure.motorola.com/contactus/contactmotorolaTUR.asp?country=TUR&language=TRK&productid=29158 aklındakileri iletirsen sana bir pdf dosya gönderebilirler mail adresine. belki de adresine ingilizce kullanma kılavuzu da yollayabilirler.

[Bu mesaj gizliozne tarafından 29 Mayıs 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bluetooth var demişsin ama telefonda buetoothla ilgili hiçbir menu yok.O kadar kurcaladım bluetooth un blue suna bile rastlamadım. ;)

Ayrıca burda sadece özelliklerini yazmış.Bana kullanma kılavuzu lazım :P

Birde şu mms olayını anlatabilir misin lütfen?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Sosyal ağlarda paylaş

alelade bir sitede bluetooth eşyaları satılıyordu o model için onların yalancısıyım. bu arada aradığın kullanma kılavuzunun ingilizcesi yok sanırım. portekizce, almanca ve italyanca var. almanca bilen birilerini kesin tanıyorsundur sen. hem annene babana söylesene tercüme etsinler.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece belli ülkelerde satılacaksa o telefon, çıkarmamışlardır diyeceğim de haklısın yani ingilizce... bari telefonun dili ingilizceye dönüyor mu? bu arada sen al o sitelerden birinden almanca kılavuzu. hiç olmadı burdan sorarsın bilen birileri çıkar elbet.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...