Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 mesela oyuna giriyorum servera giriyorum server göçmüş durumda oluyo disconnect oluyo ok e tıkladıgım zmn oyun kapanıyor bunu nasıl engellerim çok sinirime gidiyo ya[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 KO yalan bir oyun, yol yakınken bırak :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o niye[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 serverın down olmasından diil bu yeni patchten sonra limit mi koydular nedir baglanmak zorlaştı çogu zaman dc yiyorsun. o dedigin kapanma olayını engelleyemezsin gerçektende çok uyuz bir mevzudur. (engelleniyorsada ben bilmiyorumdur)[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Updatelerini tamamla DC olmassın ok.[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Öne çıkan mesajlar