Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Her tulru iddiaaya girerim anderson gelcek bize[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Tmm seni de katalım şu iddiaya. 16 haziran son tarih..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 lol galatasaraylı arkadaşlarım aptallık etmeyin siz yinede 1 kişiye 3 kişi iddiaya mı girermiş :) onunda yanına beşiktaşlı veya fenerli adam almasını ikna edin önce[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 rui yide alırız anderson gelcek bence haberler kolpa yok liverpool falan[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bende girdim türkiye bayrağı taşırım *!tatile gider*[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bizim giridigimiz zamanla sizinki arasinda fark var , sonny'nin gelmeyecegi buyuk ihtimaldeyken iddiaya girmek kolay tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bi FB'li olarak GS'nin transfer yapabileceğini düşünmen büyük salaklıktı apex :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 20'sinde gidiyorum bosver :) gerci gelince bjk bayragi tasiyacaz napalim heh , iddiaya girdik bi kere donusu olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Iyide Turkiye bayragi ta$iyacak olmak bir gurur.Bunu neden bir malubiyet sonucu ceza $eklinde kullaniyorsunuz?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ben ve Apex'in girdiği iddiada rakibin bayrağını taşıycaz. Ama yemeyenler, ben türk bayrağı taşırım tribine girdi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: -Wissy, 11 June 2003 15:14 tarihinde demiş ki: Iyide Turkiye bayragi ta$iyacak olmak bir gurur.Bunu neden bir malubiyet sonucu ceza $eklinde kullaniyorsunuz?[hline]tHe Original fi$h® +1[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 15:23 tarihinde demiş ki: Ama yemeyenler, ben türk bayrağı taşırım tribine girdi.. iddia'ya böyle girdim, kendimi rezil edemem beşiktaş bayrağı ile boş bir iddia nedeniyle[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Türkiye bayrağı taşıcam diyede girmedin ki gs bayrağını indiricem dedin hiç bi bayrak koyma o zaman hani objektif milli takımlıyım ayakları olmasın :)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 iyi peki bayrak koymayalım ama açıkçası türkiye bayrağı koymamın sana neden dokunduğunuda anlamadım zaten beni tanıyan 2 senedir tanıyor burdakilerin, galatasaraylı olduğumuda biliyorlardır[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: -Mandrake-, 11 June 2003 20:11 tarihinde demiş ki: hani objektif milli takımlıyım ayakları olmasın :)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 17 haziran oldu bayragi degistirdim iddia uzerine,aksam bodrum'a gidiyorum gerci ama geri donunce sezon basina kadar bjk bayragi tasiyacagim bilgilerinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ehehe apex'i böle görmek nasip oldu bize :-P imzaya resim koyabilseydik screen shot alırdım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eheh olan yine gs yuzunden oldu , bu adamlara guven olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 iddia baştan falsoluydu canım sonny isimli adamın ne işi var galatasarayda...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ps:bayraksız kalma yok galiba bir kere seçtikten sonra, beceremedim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar