XANTOR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hepiniz biliyorsunuz exit tuşundaki seçeneklrden biri select char diye bi tuş bu tuş çok kullanışlı hale gelmiş durumda cz de herkez ölecek gibi olunca select char yapıyor 15-20 sn sonra arkanda doğuyor adama attığın malice debuff ne varsa geri gitmiş olarak hemde sonrada seni arkadan şişliyor iki gün önce bowl da lincoln diye bi yavşak habire select char yapıp arkamızda doğup saldırıyor adam tam ölecek malice li falan hop yok oluyor 15 saniye sonra bi daha 10 dakka uğraştırdı sonunda bi light mage stun ettide geberdi millet işin tam puştu olmuş önlemek lazım böle açıkları
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 O işi yapmak icin babalar gibi RAM lazım adamda varki yapiyor :D hor Görmemek lazım[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla öyle :D ben ne zaman select yapsam oyun kapanıyo[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Beyler birşey ögrendim Dünyadaki en Dandik Ekran Kartına Sahipmişim ondan dolayı göstermiyormus Pelerinleri Markası ; ProSavage DDR Eger Yöntemi Bilen varsa ne dilerse dilesin benden.[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla ben ne zmn select yapsam direk siyah ekran çıkıyo . ona kural gelir mi acep? dc yersek ban fln? saçma olur ama[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 CZ de NP kaybetmemek için her yol mübahtır arkadaşlar... Istersen select char yap istersen bilgisayarını çek istersen de sigortaları indir. Fark komaz.... Tabi heal pot basarken koşmak ve aynı anda hem town çekmeyi deneyip, bi yandan da select char yapmak kolay iş diil.. ^^[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Onu yapabilen arkadaşı bi yerde görüp "helal olsun" demek isterdim... Yaptığı gerçekten çok zor bir iş. Ayrıca ümitinde dediği gibi cz de (üçüncü parti program kullanmadan) her yol mübah... Kimseye "sen bunu neden yapıon kardeşim" denilmez...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Su anda ben artık Orc'um Size CZ de ks yapan kişileri sayim. ::1UP:: Debono su 2 adam KS cinin kralı. Ama Bobert'in uzerıne adam tanımam :D arena da kapıstık bana 1050 vurabiliyor :d[signature][hline]Name: WiSe (Takas Ettim)
Öne çıkan mesajlar