finch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 $u an ares lite 1.81 kullanıyorum fakat sorunlu... sizce en iyi program hangisi?[signature][hline]One ring to rule them all, One ring to find them. One ring to bring them all, And in the darkness bind them... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dc++ kullanıorum su anda ben bittorrent iyiymiş galiba baya ben de memnunum aslında kullandığımdan ama diğerlerinin tavsiyelerine de bir bak derim[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 LimeWire kullanıyorum ben ve yakın zamana kadar memnundum ancak hafif kalitesi dustu. Ama sunu diyebilirim ki, Ares'ten daha iyi.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dc++ yi tek gecerim[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ares lite 1.8.1 kullanıyorum son derece memnunum.Bağlanmama olayı bende ares lıte ın bır oncekı versıyonunda olmuştu bunu yukleyınce gectı.Turkce muzık dışında herşeyi kolayca buluyorum.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben torrenti beceremedim ama zaten çoğu sitesi kapanınca eski tadı kalmamış. revconnect(dc programı) ve emule arası değişir ne indireceğinize bağlı olarak. oyun/film indirecekseniz revconnect iyidir ama albüm,dizi,zor bulunan filmler çekecekseniz emule derim.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eMule muhteşem geniş arşivi ve kullanım kolaylığıyla bence diğer p2p programlarından bir adım öne çıkıyor. eMule-Project adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 27 Mayıs 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende oyumu emule den yana kullanıyorum. arayıpta bulamadığım pek az şey oldu emule de.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dc++,limewire pro[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Selamon, 27 Mayıs 2005 11:38 tarihinde demiş ki: eMule muhteşem geniş arşivi ve kullanım kolaylığıyla bence diğer p2p programlarından bir adım öne çıkıyor. eMule-Project adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. sadece 1 adimmi? ayrıca said: Sailor, 27 Mayıs 2005 11:30 tarihinde demiş ki: albüm,dizi,zor bulunan filmler çekecekseniz emule derim. insanlar yola gelmeye başladılar :)[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || [Bu mesaj Bacyo tarafından 28 Mayıs 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tabiki dc++[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lime wire çok kaliteli download sağlıyor ares çok seçenek sağlıyor şimdide dc++ denicem[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben 2-3 aydır ldc++ yı kullanıyorum.dc++ ya ek olarak birden fazla kişiden çekebiliyorsunuz.[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eMule kullanıyorum ve gayet memnunum, ama lazım geldikçe kullanmak için bütün p2p programları da yüklü bilgisayarımda =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 limewire kullanıyorum fakat söylenenlere bakılırsa dc++ iyi birşeye benziyor ona bakacağım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ares lite ve edonkey2000 kullaniyorum vallaha cok memnunum programlardan :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Peer2Mail de gayet ilginç.Tavsiye ederim eğer güzel kaynak bulabilirseniz.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 dc++ ın cok artısı var yani ismindeki 2 + az bile :) mesela p2p de bir dönem sonra ne cekicem ben sorusu ile karsılasıyorsunuz özellikle p2p nin dibine vurup sürekli dl yapanlar bu soru ile illaki karşılaşmışlardır dc++da o sorunun cevabı cok kolay bulunuyor kafanıza göre birilerine getlist cekip adamın share e açtıgı ne dosya varsa görüp aa ilginç miş bu cekim diyosunuz ve belkide arkadaşlarınız arasında kimsede olmayan acaip videolar belgeler fln elinize geçiyor mesela ben 1.5 sene once evanescence nin bir videosunu cektim grup elemanları kendileri kameraları ile doldurmuslar stüdyo calısmaları muhabbetleri geyikleri fln pek cok sey var amatör çekim ama güzel olmus 600mb civari dı sanırsam[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kullanmadıgım kalmadı. 4-5 tane program yüklü su anda. ama Ares'i ben tek geçerim.hızlı ve kolay.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya dc++ ve emle kullanım die hekesz onun bi ayarları varmıs ben cozemedim nedir o ayarlar :?[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ares ve eMule-freeangel kullanıyorum 2sinden de çok memnunum ares'in ağında filmler bolca bulunuyor eMule'ün ağında oyunlar ve albümler[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 "share" eden için en gelişmiş sistemi bulunan ve en iyi işleyen emule olarak gösterilebilir. bir de sharereactor ve shareconnector gibi siteler kapatılmasaydı tadına doyum olmayacaktı ama işte kader.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: DynamicK, 28 Mayıs 2005 11:24 tarihinde demiş ki: tabiki dc++ Cheester msj atmışım ya işte link verdigim topicde dc++ ın ne ayarı varsa bulursun yetmezse bikaç topic daha var aramaya dc++ yaz ilk sayfada cıkıyo hepisi afiyet olsun[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 dc++ 'yı bir türlü beceremedim hala iz üstündeyim :) bir hub'a giriyorum connected diyor ardından disc. fln oluyor topicleri baştan okuyor uygulamaları baştan yapıyorum şimdi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 saolun varolun ah allahım su patideki insanlar neden cok yardım sever :)[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar