screamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hollywood usulü Ring imizin 3. vrsn u da çekilcekmiş imdb göstermesede beyazperde de site kapalıyken bu haberi gömüştüm (kaynak) Benim anlayamadığım Samara o kapağı nasıl kaldırıyor gerçi 2. filmde tırmanması beni benden almıştı ama bu bir cevap değil.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Halka üç ne demek ya? kitaplar sırasıyla 1 - 2 - 0 şeklinde. Kafam karıştı[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 3. filmde şöyle oluyomuş: Bölgede eyleşen iki genç merak edip altında ne var acaba diye kapağı açar ve olaylar gelişir :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bir yuzuk bulan iki genç evlenmeye karar verir, ama talihsizlikler zinciri peşlerini bırakmayacaktır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 offf b.ku çıktı ama.. 2. de güzel değildi zaten...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 güzelliği tartışılır [spo1=.]ama geyik sahnesi çok vurucuydu[/spo][signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar