Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ya arkım diyodu timsahlar parçalamış felan diodu severdim programlarını:) Gerçekden öle bi olay varmı? olduysa ne zaman oldu? bi yerde açıklama felan varmı? Gerçekden merak ettim bilen varsa üşenmeden yazsın lüfen zaten adamın yatakda ölmesini beklemiyoduk galiba:) yazık ehe[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 discovery izlemeyeli kafadan 10 ay oldu walla ama parcalanmi$tir inanirim timsah pe$inde ko$mak kolay diil :) i$ini bilip kurbalarla ilgili program yapsaymi$ hehe[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bence ağır yaralı kurtulsa idi kesin kürdanlar hakkında belgesel yapardı:D[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 lol :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 timsah avcısı steve de öldü demek vay başımıza gelen :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 fani dunya i$te :-P[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yok abi o adam ölmez kolay kolay. Dikenli tellerin üstünden parande atarak geçmeye çalışıp, geçemeyen adamı timsah mı yicek ? Yok be.. İnanmam valla .[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 benim bildiğim kadarıyla komodo ejderine yem olmuştu?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bu Steve'in manyaklıkları Jackasstekiler yanında eğlencelik kalır.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 iyide ben HER GÜN İZLİYORUM öyle bir şey olmadı adam gayet iyi!!!! saçma haberlere inanmayın[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yaw onun işini yaparken öldüğünü sanmıyorum. yoldan geçerken kafasına saksı düşüp ölümş falandır (ne biçim cümle kurdum ya)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Chemical, 16 June 2003 21:42 tarihinde demiş ki: ya arkım diyodu timsahlar parçalamış felan diodu severdim programlarını:) [hline]Ahw elimi yakdım.[u][i] Sendende başka birşey beklenmezdi zaten di mi chem :) birde en sevdigin mesale adam var fantastic 4 da. Eger Steve öldüyse belasini bulmuş :) Haketmişti yani. O kadar timsahi börtüyü böceği rahatsiz edersen yerler tabi adami.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. [b]-Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 o adam kopekbaliklarina bile suda yem werdikten sonra gebertseler olmez(?!)... bi nevi tanri bi ustun warlik insan gorumune girmis bi uzayli falan south park'da oldurmuslerdi o ayri :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bende gördüm sanki diye hatırlıyorum ama ölmüşte olabilir öldüysede iyi olmuş tipine kıldım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: SilphatosIce_, 16 June 2003 21:59 tarihinde demiş ki: Bu Steve'in manyaklıkları Jackasstekiler yanında eğlencelik kalır.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage +1 :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 zavallım o kdr uğraşırsa.. valla bende severdim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 South Park'ta bunu öldürmüşler miydi?!Ahahah o bölümü izlemek istiyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hmm hatırlamıyorum.. *!düşünür*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Estel_Anorien, 16 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 16 June 2003 21:42 tarihinde demiş ki: ya arkım diyodu timsahlar parçalamış felan diodu severdim programlarını:) [hline]Ahw elimi yakdım.[u][i] Sendende başka birşey beklenmezdi zaten di mi chem :) birde en sevdigin mesale adam var fantastic 4 da. Eger Steve öldüyse belasini bulmuş :) Haketmişti yani. O kadar timsahi börtüyü böceği rahatsiz edersen yerler tabi adami.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. [b]-Estel Anorien- Playlist icin tiklayin valla severim o adamı piton almış 6 yaşında onla tanışmak isterdim :) ama yazık ya adam sevimli bi tipdi:) UUuuU felan derdi paso euhee Bu arada fantastik 4 e gıcık olurum nedense:) zaten flame thower yaptırıcam yakında kendime yakıcam sizi Harrr[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: BladeSinger, 16 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki: bende gördüm sanki diye hatırlıyorum ama ölmüşte olabilir öldüysede iyi olmuş tipine kıldım zaten :) bır ınsanın olum haberını alıyorsun ve ıyı olmus dıyorsun,gerekce olarakda tıpını begenmedıgını dusunuyorsun.Sozde esprı yapıyorsun.Ama ınan 5 kurusluk degerın yok gozumde.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bence bir gün bu timsahların hepsi birleşti ve saldırdı Steve'e. Ee yeter tabi. Adam rezil etti timsahları dünyaya. O kadar timsaha karşı Steve bile birşey yapamaz. Pusu kurmuşlardır hem.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 $imdi kim timsah avciligi yapacak acaba steve gibi bi manyak bulur umarim discovery :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bu arada steve'ı oldurecek hayvan daha anasının karnından,ya da yumurtadan dogmadı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 symoon un dedigi gibi kesin pusu kurdular yoksa cidden kolay diil onu parcalamak hehe[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yazık lan adama oda para kazanıyodu öle[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar