Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discovery deki Steve nasıl öldü yav?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkım diyodu timsahlar parçalamış felan diodu severdim programlarını:)
Gerçekden öle bi olay varmı? olduysa ne zaman oldu? bi yerde açıklama felan varmı?

Gerçekden merak ettim bilen varsa üşenmeden yazsın lüfen zaten adamın yatakda ölmesini beklemiyoduk galiba:) yazık ehe[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i]
Mesaj tarihi:
Yok abi o adam ölmez kolay kolay.
Dikenli tellerin üstünden parande atarak geçmeye çalışıp, geçemeyen adamı timsah mı yicek ? Yok be.. İnanmam valla .[hline]G-power a.k.a gehena
Mesaj tarihi:
iyide ben HER GÜN İZLİYORUM öyle bir şey olmadı adam gayet iyi!!!! saçma haberlere inanmayın[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 16 June 2003 21:42 tarihinde demiş ki:
[hline]Ahw elimi yakdım.[u][i]

Sendende başka birşey beklenmezdi zaten di mi chem :) birde en sevdigin mesale adam var fantastic 4 da.

Eger Steve öldüyse belasini bulmuş :) Haketmişti yani. O kadar timsahi börtüyü böceği rahatsiz edersen yerler tabi adami.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
[b]-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin
Mesaj tarihi:
o adam kopekbaliklarina bile suda yem werdikten sonra gebertseler olmez(?!)... bi nevi tanri bi ustun warlik insan gorumune girmis bi uzayli falan

south park'da oldurmuslerdi o ayri :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 16 June 2003 21:59 tarihinde demiş ki:
Bu Steve'in manyaklıkları Jackasstekiler yanında eğlencelik kalır.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

+1 :D[hline]What does not kill,makes stronger.
Mail icin buraya basin
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
zavallım o kdr uğraşırsa..
valla bende severdim :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
South Park'ta bunu öldürmüşler miydi?!Ahahah o bölümü izlemek istiyorum.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm hatırlamıyorum..
*!düşünür*[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 16 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 16 June 2003 21:42 tarihinde demiş ki:
[hline]Ahw elimi yakdım.[u][i]

Sendende başka birşey beklenmezdi zaten di mi chem :) birde en sevdigin mesale adam var fantastic 4 da.

Eger Steve öldüyse belasini bulmuş :) Haketmişti yani. O kadar timsahi börtüyü böceği rahatsiz edersen yerler tabi adami.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
[b]-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

valla severim o adamı piton almış 6 yaşında onla tanışmak isterdim :) ama yazık ya adam sevimli bi tipdi:)
UUuuU felan derdi paso euhee
Bu arada fantastik 4 e gıcık olurum nedense:) zaten flame thower yaptırıcam yakında kendime yakıcam sizi Harrr[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i]
Mesaj tarihi:
said:
BladeSinger, 16 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki:
bende gördüm sanki
diye hatırlıyorum
ama ölmüşte olabilir
öldüysede
iyi olmuş
tipine kıldım zaten :)

bır ınsanın olum haberını alıyorsun ve ıyı olmus dıyorsun,gerekce olarakda tıpını begenmedıgını dusunuyorsun.Sozde esprı yapıyorsun.Ama ınan 5 kurusluk degerın yok gozumde.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
Bence bir gün bu timsahların hepsi birleşti ve saldırdı Steve'e. Ee yeter tabi. Adam rezil etti timsahları dünyaya. O kadar timsaha karşı Steve bile birşey yapamaz. Pusu kurmuşlardır hem.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!
  • Yeni Oluştur...