hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkdaslar acaip seler duyyom acaba bilg. basında cok durmamdandmr msn'de birisi oturumu acar ya acarken bi ses cıkan o sesten acaba kafayımı yiyom :S muzikte acık deil 10 dk . bir fln duyuyom yoksa ben bi secilmismiym :P[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bende sesler duyuyorum ve sağa kulağim tikali 1 aydir....Valla sonum ne olur bilmem bende bayaği sesler duyuyoyrum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 olur o ya arasıra , çık dışarı bi hava fln al geçer :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 umarım gecer[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya ben sanki sürekli telefon çalıo gibi ses duyuorum beni çaarıolar fln sanıorum içerdn deli sancaklar ya[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bişi olmaz geçer no problem[signature][hline]and thee buzzerr
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eheh pati delirmiş :) biri telefom duyar , biri msn duyar , bide ben varım ztn :-p Pati forum yerine pati tımarhanesi yapalım burayı :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Valla şuan Soldat silah sesleri kulağima çarpiyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende zonklama sesleri duyuyom rüzgar çarptı sanırım az[signature][hline]Fire in the Darkness...
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadslar abartamyalım :D[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gecen gun ewde muzık setının kolonunu tamır edıyodum arkada temassızlık warmıs kolonu kulagıma koydum tam kablosuyla oynadım (ses te sondaydı ztn) kendımden gectım hala sağ kulagım agrıyo ustune yatamıyorum zarı zedeledım herhalde :)[signature][hline]DJ Tiesto
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abi sen canınamı susadın kolonları kulagına yapıstırıtıon bırak uzaktan dinle :D[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 banada gelıo o sesler uyutmuo çok hastayım doktr bey[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende ekskavatör sesi duyuyorum. temel kazılıyoda bi 200 metre ötede :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Fransua, 28 Mayıs 2005 15:06 tarihinde demiş ki: gecen gun ewde muzık setının kolonunu tamır edıyodum arkada temassızlık warmıs kolonu kulagıma koydum tam kablosuyla oynadım (ses te sondaydı ztn) kendımden gectım hala sağ kulagım agrıyo ustune yatamıyorum zarı zedeledım herhalde :) oha çuş hasiktir. abi ciddi bişey bu hemen bi doktor yap yani.[signature][hline]
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 benımde mesela bazen kuzenıme kalmaya gıdıorum orada ınternet yok yatakta oturuoruz konusuoruz fılan bırden bırı oturum acınca ses cıkıor ya ondan duyuyorum o sureklı evde tıkılı kalmak tan olan bısey bence sureklı aynı sesı duya duya beyın onu ii ce yerleştirior ve arasıra duyuyorsun :) neyse gecmıs olsn bıraz dısarıda takıl[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 BU kişiliğin hayalden sesler duyması normal bence.. :P[signature][hline]youth only zone!Akvaryum Tutorialparamı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Benim kulağima kutu kola açma sesi geliyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kedidir kedi?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: dom, 28 Mayıs 2005 14:48 tarihinde demiş ki: agactaki yaratik diyorum. haha ne komikti o ya[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hayalden ses duymak nedir?[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sinek vizildiyor sanki benimkinde :D[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende dün paso babamın beni çağırdığını duyumsar gibi oldum 3-4 defa[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Öne çıkan mesajlar