Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalden sesler duyuyorum :S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkdaslar acaip seler duyyom acaba bilg. basında cok durmamdandmr msn'de birisi oturumu acar ya acarken bi ses cıkan o sesten acaba kafayımı yiyom :S
muzikte acık deil 10 dk . bir fln duyuyom
yoksa ben bi secilmismiym :P[signature][hline][b]forever pati
parçala behçet
[b]Slash Online
Mesaj tarihi:
olur o ya arasıra , çık dışarı bi hava fln al geçer :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben sanki sürekli telefon çalıo gibi ses duyuorum beni çaarıolar fln sanıorum içerdn deli sancaklar ya[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
eheh pati delirmiş :) biri telefom duyar , biri msn duyar , bide ben varım ztn :-p Pati forum yerine pati tımarhanesi yapalım burayı :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gecen gun ewde muzık setının kolonunu tamır edıyodum arkada temassızlık warmıs kolonu kulagıma koydum tam kablosuyla oynadım (ses te sondaydı ztn) kendımden gectım hala sağ kulagım agrıyo ustune yatamıyorum zarı zedeledım herhalde :)[signature][hline]DJ Tiesto
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 28 Mayıs 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
gecen gun ewde muzık setının kolonunu tamır edıyodum arkada temassızlık warmıs kolonu kulagıma koydum tam kablosuyla oynadım (ses te sondaydı ztn) kendımden gectım hala sağ kulagım agrıyo ustune yatamıyorum zarı zedeledım herhalde :)

oha çuş hasiktir. abi ciddi bişey bu hemen bi doktor yap yani.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
benımde mesela bazen kuzenıme kalmaya gıdıorum orada ınternet yok yatakta oturuoruz konusuoruz fılan bırden bırı oturum acınca ses cıkıor ya ondan duyuyorum o sureklı evde tıkılı kalmak tan olan bısey bence sureklı aynı sesı duya duya beyın onu ii ce yerleştirior ve arasıra duyuyorsun :) neyse gecmıs olsn bıraz dısarıda takıl[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
  • Yeni Oluştur...