Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Felsefeyle ilgileniyor??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
felsefeyle ilgili pek bişey bilmem ama felsefi konular çok hoşuma gider :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 27 Mayıs 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
Ben felsefe ile ilgileniyorum. Bencesine insanoğlu felsefik düşünmeli. Hepimiz sonuçta topraktan geldik ve hepimiz şapkalardaki tavşanlarız.. Bu yönden bakınılırsa felsefenin insan düşüncesini çok ilerlettiği görülür , candaşlarım, yoldaşlarım..

bu bile başlı başına bi tartışma konusu...
forumda zor bu işler,yüz yüze konuşmak gerk die düşnüorum..ki insan ancak ozmn savunduğu düşünceyi doğru şekilde savunabilir.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
neyse..[signature][hline]yok imza

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 28 Mayıs 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 28 Mayıs 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beklentilerine karşılık veremediğim için çok üzgünüm
ama unutmaki sende bnmkilere veremedin hala beklemekteyim şu anda,burada.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
imzanda ''yok imza'' yazarken bununda bi imza olup olmadığının farkındamısın mesela?
nihilist yaklaşmaya flnmı çalıştın yoksa olaya?
işte konu verdim sana...
cevabıda beklemekteyim hala

ehehe[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
efenim şimdi şöyle açıklayayım ki bir inSan eski mesajlarıma bakıp da imzamın olduğunu görebilir. ben de gecenin bir yarısı imza uydurmaktan üşendiğim için imza uydurmamaya karar verdim dolayısıyla bir imzaya sahip olamadım. lakin yeni mesajlarıma bakıp da imza yerinde boş bir satır gören inSan;

bu adam neden imzasını yazmamış?
faresi çalışmıyor hadi klavyede space tuşuyla İmzamı ekle'yi işaretlemeyi de mi bilmiyor?
yoksa paticike uzun süre girmedi kullanmayı mı unuttu
yok yok bu kendine olan güvenini kaybetmiş öyle imza koymaktan kaçınıyor

gibi yanılgılara düşebilir. bu yüzden oraya bir yok imza belirtisi koydum ki insanlar aydınlansın arkadaşım.[signature][hline]yok imza
Mesaj tarihi:
çok güzel aydınlandım bu karanlık gecede,
ışğım oldun her kelimenle.
nasıl teşekkür etsem bilmiorum sen söyle,
uykum geldi bokunu çıkardım heralde.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
yok bu yabancı aslında sonradan türk olmuş gibi birşey türk yapmışlar yani bunu küçükken okul ismiyle bi alakası olcağını sanmıyorum o yüzden[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Mesaj tarihi:
yok zaten her biyerime kramp girip duruyo bi de beynime kramp girerse hiç çekilmez ölür giderim allah muhafazza yani[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Mesaj tarihi:
Felsefeyle ilgilenmiyorum ama arada sırada felsefeyi sevdiğini söyleyen veya felsefede okuyanlar arkadaşlarla arada muhabbet ederim.Beni genelde sinir eden şey pek açık konuşmamalarıdır lafı döndürüp dolaştırırlar,bi söyledikleri bi daha önce söylediklerini tutmaz....Hepsi böyledir demiyorum ama genelde böyle benim gördüklerim.Gözünüzün önünde duran sandeyenin varlığı yokluğu hakkında tartışırlar.Ben fizik bölümünde okuyorum,fizikte herşey açıktır (matematik kadar olmasada) ,tabi felsefeyle fizik nekadar bağdaştırırsınız bilemem.Gerçi çoğu ünlü fizikçi iyi felsefecidir ama adamların esas amacı o değildir.Bunlar kendi fikirlerimdir, amacım kimseyi kötülemek değil :)
Mesaj tarihi:
ramirez felsefe yapmanın en önemli noktası olabildiğince yalın olmaktır.. ben böle bi kaç adam yakaladım olabildiğince konusuorum onlarla.. karşındakine birşeyler anlatmak isterken karmaşık cümlerle etki yaratmaya çalışmak amatörün işidir..
bak sokrat abimize, inanılmaz yalın cümlelerle insanların dibini nası düşürüyo..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
biz bu dünyaya nie geldik gibi basit bi soruyu dahi soran herkes felsefe yapıyo zaten. Bu soruyu kendine nie sorduğunu da anlamaya çalışanlara da filozof deniyo...........[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
  • Yeni Oluştur...