Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye SÜPER Ligi 2005


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önce uzun uzun bütün herşeyi dökmeyi düşündüm buraya, sonra önce sizi dinLeyip ona göre yorumLayayım dedim.

Evet kısaca koca sezonda akLınızda kaLan güzeLLikLer, çirkinLikLer, rekabetLer , takımLar , hakemLer vs. vs. vs. duymak istiyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
en az gol yiyen, en fazla gol atan, en fazla galip gelen takımın boyna eleştirilmesi aklımda kalan tek şey :)
(tabiiki deil :P)

bide diyarbakırın tüm maçlarında kavga çıkması var çirkinlik olarak.
güzellik olarak beşiktaşı eze eze oynamamıza ragmen yenilmemiz hehe çok güzeldi.
komiklik olarak yine beşiktaşın pancu tshortleri ile günü kurtarma çabasını söyleyebilirim...

güzel bi sezondu.
Mesaj tarihi:
kiskancliklarin hala devam etmesi !

besiktasin hic bisi yapmadan bu sezonda yine bizi bozmasi. namaglup cikmak istemiyorum artik bjk maclarina :)

ligin artik sIkIcI gelmesi.. rakipsiz olmuyor bole :p bundan sonra da bole olucak herhalde..[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
ligin kalitesizliğinden başka bişey kalmadı aklımda.. beşiktaş bu haliyle 4. , sezon başındaki yersiz puan kayıpları olmasa belkide şampiyon, ama nerde zevk nerde futbol? futbola benzer bişeyi fenerbahçe-beşiktaş maçının ilk yarım saatinde gördük sadece.. geri kalanlar için bakınız NTV...[signature][hline][b]www.kemirgen.net
Mesaj tarihi:
Zevksiz,tatsız tuzsuz bi sezondu.Bu lig böyle devam ederse Türk futbolu diye birşey kalmayacak.Düzgün top oynayan bi Trabzon vardı bana göre ne FB ne de GS sampiyonlugu haketti,bi GS li olarak samp ligine hazır olmadıgımızı düsünüyorum.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
ÖyLe ya da böyLe, Türkiye ve Türk futboLu için reziL bir sezon daha geride kaLdı. Tabi bunda takımLarın kötü futboLundan tutun, arsızLığı yüzsüzLüğü eLe aLmış yöneticiLere kadar, pisLik içinde yüzen hakem ve medya camisasından ,hatta ve hatta spor iLe yakından uzaktan aLakası oLmayan bakana kadar herkesin payı büyük.

Sanki Türk futboLunda yeteri kadar pisLik yokmuş gibi bir de üzerine devLetin bahis oynatmasıyLa iş iyiden iyiye ayyuka çıktı.

Şimdi tabi herkes suçu başkasının üzerine atacak, kimse kendi hatasına bakmayacak, herkes çok verimLi ve mücadeLeci bir sezon geçirmiş gibi böbürLenecek vs. vs. vs.

Benim ise tek pişmanLığım şu reziL Ligi izLemek için o kadar para vermiş oLmak :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
inan radyodan dinlemek ayrı bir işkence. orhan ayan'ı bir daha anmak istiyorum tabii. gs maçında ayhan kırmızı görüyor son 10 dakkaya girerken ama ben bunu maçtan sonra öğreniyorum..
Mesaj tarihi:
Galatsaray'ın 100.yılda şampiyon olamayıp, şampiyonlar ligine gidemeyip uefaya katılması ve türkiye kupasını alması..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
×
×
  • Yeni Oluştur...