Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki gunde programlama dili ogrenmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayar mühendisi fazlacanak var zaten 3 4 yılda herkes atladı.
hayat kurtarmanızın yolunu soyleyim size :

sabancıyı kazanacaksınız istanbula gideceksiniz mekatronik muhendisligini kazanacaksınız bu kadar basit :)
mekatronik olarak ilginç bişey yapmışlar.bilgisayar,elektrik ve eketronik ve makina muhendisliğini karıştırıp yeni bir meslek turu cinsinden birşe yaratmışlar. ( arkadaşım anltattıydı. ben onun yalancısıyım yane :) )[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
simdi bak

o mekatronik falan sabanci yalani

sanki bir haltmis gibi satiyorlar:)

hatta genel olarak sabancinin butun olayi boylede yinede kaliteli bir egitimi var sabanci adi var diye kimse agzini acmiyor

yoksa bir itu bir bogazici degil.

ole mekatronik cip muhendisligi falan gibi geyik seylere hic atlamayin. ole 30 sene sonra cok hit olacak gibi seylere hic dalmayin:) arkadas lafiyla hele o okulda okuyan bir adamin lafina hic guvenmeyin:)

her neyse tr su anki mezun sayisiyla giderse tahmini bir 200 sene piyasada bilgisayar muhendisligi eksigi olur. zaten hala en iyi is bulabilenlerde bilgisayarcilar ki bu cok daha fazla articak.

said:
kaan0489, 28 Mayıs 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
bilgisayar mühendisi fazlacanak var zaten 3 4 yılda herkes atladı.
hayat kurtarmanızın yolunu soyleyim size :

sabancıyı kazanacaksınız istanbula gideceksiniz mekatronik muhendisligini kazanacaksınız bu kadar basit :)
mekatronik olarak ilginç bişey yapmışlar.bilgisayar,elektrik ve eketronik ve makina muhendisliğini karıştırıp yeni bir meslek turu cinsinden birşe yaratmışlar. ( arkadaşım anltattıydı. ben onun yalancısıyım yane :) )
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
her neyse bugun sinava girdim

saat 2 de girdim 3 330 a biter sabancinin feste gideriz diyordum. ve oda ne?

sinav tam 4 30 saat surdu yani saat 6 30 da bitti tabi festival yalan oldu:)

peki ne yaptim bir tane yel degirmeni bole donen agaclar dokununca renk degistireninden. bole yuzel gokyuzu falan filan:)

valla bir gunde dil ogrendim:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Gümrük rulazz!![signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki:
Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun...

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 27 Mayıs 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
beyler bilgisayar muhendisi olmayin valla bir halta yaramiyor.

+1 evet ya hocalar gelmiş bana soruyor bilgisayar hakkındaki sorularını...[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
  • Yeni Oluştur...