onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 projeydi bilmemneydi derken taa geldim son geceye evet yarin sabah sinavim var dunden beri vrml calisiyorum nasil kil bir hayat bu ya beyler bilgisayar muhendisi olmayin valla bir halta yaramiyor.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tamam[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cool man! yagmur adamim benim said: John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 23:16 tarihinde demiş ki: tamam [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Asl ii uu..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dur bakalım bi mezun ol iş bul, maaşını al. ondan sonra bidaha yorum yap :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 inşaat mühendisi hiç olmayın ondada c++ gibi bi programlama dili öğreniyosunuz :P en kolay ders tabi bu içlerinde. hehe[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 en iyisi hortumcu olcan abi ohhh misssssss[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 git okul çıkışında cd sat valla iyi para getiriyor boşvver mühendisliği paranı harcayacak zamanın olmayınca para ne işe yarar..[signature][hline]yok imza
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Gwindon, 27 Mayıs 2005 23:26 tarihinde demiş ki: en iyisi hortumcu olcan abi ohhh misssssss Hortum Süleyman?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cd satmak iyi fikir :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: W3r3wolf, 27 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki: said: Gwindon, 27 Mayıs 2005 23:26 tarihinde demiş ki: en iyisi hortumcu olcan abi ohhh misssssss Hortum Süleyman? yok o senin dediğin kasımpaşada komserdi, sürülüd :lol: inanmayanlar araştırsın :lol: inanıyorum valla (bkz: inanmak yada inanmamak )[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Anti-travesti Süleyman ağabeyimizi bana anlatma Şeref.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ne olalım o zaman :). Her işin kendine göre zor yanları var ama mesela ben bilgisayarı çok severim şu anda lise 2'yim ve öss var önümde kendimi php'den başka dil öğrenmemek için zor tutuyorum salıversem kendimi direk vb ile girecem dökümanlar hazır sonra C filan devam edercem bence sevme meselesi bu olay. Sonra senden yaş olarak belki küçüğüm ama şunu sana önermek istiyorum. Ben her zaman birşey öğrenirken projeler üsütnde çalışarak yaptım. Yani php kitabı var elimde onu okuyup da öğrenmek gerçekten çok zor. En güzeli, zevklisi (bence) bir proje üzerinde öğreneceksin. İlk öğrenimken kuzenim mimar onun için kişisel bir site yaparak öğrendim. Sonra ultima ile ilgili bazı yerlerde stafflık yaptım, güzel, yararlı fakat geleceği olmayan yani silinip gidicek siteler yaptım. Gerçekten çok zevk aldım. Ayrıca akılda daha iyi kalıyor bu yöntemle bence. Tabi bu yöntem 2 günde olmaz. Baya uzun zaman alıyo...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 N çeşit dil öğrenmek sadece zaman kaybıdır adam gibini birini öğrenmekse yapılması gerekendir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 inş muhendisi hortumcu olmak ve suleyman :) güzeldi bu arada fistan inş sektörünü sevmiyorsun benim gibi ama iş olanakları fena değil hani. tabi boş kafayla gidersen hangi sektor olursa olsun iş bulunamaz o ayrı mesele.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 endüstri mühendisliği nasıl sizce. ben 1.sınıftayım endüstri mühendisliğine dair bişey alamadım. endüstirye giriş gibi bi ders vardı hiç derse girmeden geçtim. "güzel iş bulursun" dediler girdim bölüme ama daha bölüme dair bişey göremedim. varmı burda endüstrici bi anlatsın nasıl oluo bu işler[signature][hline]
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mezun oldum bu master dersi:) isim gucumde varda gidip endustri muhendisi olupta ayni ise girebiliyon yani:) o yuzden yalan bu ulkede said: Dynun, 27 Mayıs 2005 23:22 tarihinde demiş ki: dur bakalım bi mezun ol iş bul, maaşını al. ondan sonra bidaha yorum yap :) [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 zuzzuzu :) maaşı aldıktan sonra görürüm seni[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi aliyom diyom ii diom bu meslek cekilmez diom:D said: EXAA, 28 Mayıs 2005 01:23 tarihinde demiş ki: zuzzuzu :) maaşı aldıktan sonra görürüm seni [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bence sız pi pok olmayın:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Poibra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yabancı dil okuyun:valla 3 senedir hiç sıkılmıyorum bölümümden hehe[signature][hline]Elessar Palantir-WOW Elessar Palantir-UO Elessar Palantir-KO Elessar Palantir-NWN,etc...
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Olmak istiyordum ama hmm belkide olmam :) önce kazanmam gerek 3 senedir urasiyorum hehehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 neyse bir gecede geldigim seviye 3 boyutlu bir top yaratiyom mouse a tikladimmi donuyor monuyor yer degstiriyor bir yuzey yaratip ustunde kosturabiliyom itemlara carbaliyom(tam olmadi:) ) artik hocaya guveniyom:) yarin icin yeter bu kadar[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 muhendis deilsiniz abi siz:) wannabe isletmeci wannabe muhendis:) ama iyi is bulan iyi para goturuyor:) ama ilk atilanda isten siz oluyorsunuz garip bir durum said: sidd, 28 Mayıs 2005 00:38 tarihinde demiş ki: endüstri mühendisliği nasıl sizce. ben 1.sınıftayım endüstri mühendisliğine dair bişey alamadım. endüstirye giriş gibi bi ders vardı hiç derse girmeden geçtim. "güzel iş bulursun" dediler girdim bölüme ama daha bölüme dair bişey göremedim. varmı burda endüstrici bi anlatsın nasıl oluo bu işler [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya canim tatli kelebegim bilgisayar muhendisliginin bilgisayarla alakasi astronominin teleskopla alakasi kadar:)(bilgisayar yerine programlamayida koy aynen) djisktra demis bu lafi:) said: Seregwethrin, 28 Mayıs 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Ne olalım o zaman :). Her işin kendine göre zor yanları var ama mesela ben bilgisayarı çok severim şu anda lise 2'yim ve öss var önümde kendimi php'den başka dil öğrenmemek için zor tutuyorum salıversem kendimi direk vb ile girecem dökümanlar hazır sonra C filan devam edercem bence sevme meselesi bu olay. Sonra senden yaş olarak belki küçüğüm ama şunu sana önermek istiyorum. Ben her zaman birşey öğrenirken projeler üsütnde çalışarak yaptım. Yani php kitabı var elimde onu okuyup da öğrenmek gerçekten çok zor. En güzeli, zevklisi (bence) bir proje üzerinde öğreneceksin. İlk öğrenimken kuzenim mimar onun için kişisel bir site yaparak öğrendim. Sonra ultima ile ilgili bazı yerlerde stafflık yaptım, güzel, yararlı fakat geleceği olmayan yani silinip gidicek siteler yaptım. Gerçekten çok zevk aldım. Ayrıca akılda daha iyi kalıyor bu yöntemle bence. Tabi bu yöntem 2 günde olmaz. Baya uzun zaman alıyo... [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Öne çıkan mesajlar