Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki gunde programlama dili ogrenmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
projeydi bilmemneydi derken taa geldim son geceye

evet yarin sabah sinavim var dunden beri vrml calisiyorum

nasil kil bir hayat bu ya

beyler bilgisayar muhendisi olmayin valla bir halta yaramiyor.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
cool man!

yagmur adamim benim

said:
John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
tamam
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Asl ii uu..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
dur bakalım bi mezun ol iş bul, maaşını al. ondan sonra bidaha yorum yap :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
inşaat mühendisi hiç olmayın ondada c++ gibi bi programlama dili öğreniyosunuz :P en kolay ders tabi bu içlerinde. hehe[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
en iyisi hortumcu olcan abi ohhh misssssss[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Mesaj tarihi:
git okul çıkışında cd sat valla iyi para getiriyor boşvver mühendisliği paranı harcayacak zamanın olmayınca para ne işe yarar..[signature][hline]yok imza
Mesaj tarihi:
said:
Gwindon, 27 Mayıs 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
en iyisi hortumcu olcan abi ohhh misssssss

Hortum Süleyman?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
said:
W3r3wolf, 27 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
said:
Gwindon, 27 Mayıs 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
en iyisi hortumcu olcan abi ohhh misssssss

Hortum Süleyman?

yok o senin dediğin kasımpaşada komserdi, sürülüd :lol:
inanmayanlar araştırsın :lol:
inanıyorum valla
(bkz: inanmak yada inanmamak )[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Mesaj tarihi:
Ne olalım o zaman :). Her işin kendine göre zor yanları var ama mesela ben bilgisayarı çok severim şu anda lise 2'yim ve öss var önümde kendimi php'den başka dil öğrenmemek için zor tutuyorum salıversem kendimi direk vb ile girecem dökümanlar hazır sonra C filan devam edercem bence sevme meselesi bu olay.

Sonra senden yaş olarak belki küçüğüm ama şunu sana önermek istiyorum. Ben her zaman birşey öğrenirken projeler üsütnde çalışarak yaptım. Yani php kitabı var elimde onu okuyup da öğrenmek gerçekten çok zor. En güzeli, zevklisi (bence) bir proje üzerinde öğreneceksin. İlk öğrenimken kuzenim mimar onun için kişisel bir site yaparak öğrendim. Sonra ultima ile ilgili bazı yerlerde stafflık yaptım, güzel, yararlı fakat geleceği olmayan yani silinip gidicek siteler yaptım. Gerçekten çok zevk aldım. Ayrıca akılda daha iyi kalıyor bu yöntemle bence. Tabi bu yöntem 2 günde olmaz. Baya uzun zaman alıyo...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Mesaj tarihi:
inş muhendisi
hortumcu olmak
ve suleyman
:) güzeldi

bu arada fistan inş sektörünü sevmiyorsun benim gibi ama iş olanakları fena değil hani. tabi boş kafayla gidersen hangi sektor olursa olsun iş bulunamaz o ayrı mesele.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
endüstri mühendisliği nasıl sizce. ben 1.sınıftayım endüstri mühendisliğine dair bişey alamadım. endüstirye giriş gibi bi ders vardı hiç derse girmeden geçtim. "güzel iş bulursun" dediler girdim bölüme ama daha bölüme dair bişey göremedim. varmı burda endüstrici bi anlatsın nasıl oluo bu işler[signature][hline]
Mesaj tarihi:
mezun oldum bu master dersi:)

isim gucumde varda

gidip endustri muhendisi olupta ayni ise girebiliyon yani:)

o yuzden yalan bu ulkede

said:
Dynun, 27 Mayıs 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
dur bakalım bi mezun ol iş bul, maaşını al. ondan sonra bidaha yorum yap :)
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
abi aliyom diyom ii diom

bu meslek cekilmez diom:D

said:
EXAA, 28 Mayıs 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
zuzzuzu :) maaşı aldıktan sonra görürüm seni
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Yabancı dil okuyun:valla 3 senedir hiç sıkılmıyorum bölümümden hehe[signature][hline]Elessar Palantir-WOW
Elessar Palantir-UO
Elessar Palantir-KO
Elessar Palantir-NWN,etc...
Mesaj tarihi:
Olmak istiyordum ama hmm belkide olmam :) önce kazanmam gerek 3 senedir urasiyorum hehehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
neyse bir gecede geldigim seviye

3 boyutlu bir top yaratiyom mouse a tikladimmi donuyor monuyor
yer degstiriyor

bir yuzey yaratip ustunde kosturabiliyom itemlara carbaliyom(tam olmadi:) )

artik hocaya guveniyom:) yarin icin yeter bu kadar[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
muhendis deilsiniz abi siz:)

wannabe isletmeci wannabe muhendis:)

ama iyi is bulan iyi para goturuyor:)

ama ilk atilanda isten siz oluyorsunuz garip bir durum
said:
sidd, 28 Mayıs 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
endüstri mühendisliği nasıl sizce. ben 1.sınıftayım endüstri mühendisliğine dair bişey alamadım. endüstirye giriş gibi bi ders vardı hiç derse girmeden geçtim. "güzel iş bulursun" dediler girdim bölüme ama daha bölüme dair bişey göremedim. varmı burda endüstrici bi anlatsın nasıl oluo bu işler
C CLARKE
Mesaj tarihi:
ya canim tatli kelebegim

bilgisayar muhendisliginin bilgisayarla alakasi astronominin teleskopla alakasi kadar:)(bilgisayar yerine programlamayida koy aynen)

djisktra demis bu lafi:)

said:
Seregwethrin, 28 Mayıs 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Ne olalım o zaman :). Her işin kendine göre zor yanları var ama mesela ben bilgisayarı çok severim şu anda lise 2'yim ve öss var önümde kendimi php'den başka dil öğrenmemek için zor tutuyorum salıversem kendimi direk vb ile girecem dökümanlar hazır sonra C filan devam edercem bence sevme meselesi bu olay.

Sonra senden yaş olarak belki küçüğüm ama şunu sana önermek istiyorum. Ben her zaman birşey öğrenirken projeler üsütnde çalışarak yaptım. Yani php kitabı var elimde onu okuyup da öğrenmek gerçekten çok zor. En güzeli, zevklisi (bence) bir proje üzerinde öğreneceksin. İlk öğrenimken kuzenim mimar onun için kişisel bir site yaparak öğrendim. Sonra ultima ile ilgili bazı yerlerde stafflık yaptım, güzel, yararlı fakat geleceği olmayan yani silinip gidicek siteler yaptım. Gerçekten çok zevk aldım. Ayrıca akılda daha iyi kalıyor bu yöntemle bence. Tabi bu yöntem 2 günde olmaz. Baya uzun zaman alıyo...
C CLARKE
  • Yeni Oluştur...