Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 simdi ebayda nası alısverıs yapıoruz? odemeyi nası yapıoruz paypal ıle yapılıo sanırım ve paypal ıcın garantı sanal kart ı falan kullanabılırmıyım? vede guvenlımı?ıcınızde alısverıs yapan varmı ebayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ebay güvenli bi site. paypal a sanal kart eklenebiliyor.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 peki ben simdi ordan cd key alıcam paypal ıle odemeyti yaptım yada bid verilior galiba verdim diyelim adam bana cd keyi yollamassa nolucak? yada para ılk ebayın hesabına falanmı gecıo nasıl oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ebayda oyle seyler olmaz bıldıım kadarıyla .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 adam sana yollamazsa cd-keyi mahkemeye verirsin sürüm sürüm süründürürsün o siteyi =P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Açıklamaları iyi okumakta fayda var. Bazı akıllı kişiler eşya diye,kelime oyunları yaparak sadece o eşyanın jpg resminin açık arttırmasını bile yapabiliyorlar :) Gider resim alırsan kimse kimseyi süründüremez ;) Tabi birde satıcının feedbacklerinede bakmak gerekiyor. Nekadar çok satış yapmış ve olumlu yorumlar almış ise okadar güvenlidir gibi düz mantık yürütülebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar