kayip_cocuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 MErhaba arkadaşlar.. Bazıları bu yazıyı '' Off ya hep yardım hep yardım .. herkes yarım ediyor .. sonunda bitmiştir yardıma ihtiyacı olan '' yada '' ne yardımı ya .. Boş işler bunlar .. sabahtan akşama kadar eğlenmek varken ohoo.. uğraşmam '' falan diyenler olacak. ama şunu söylerim ki gerçekten yazık! Bu siteyi biraz önce öğrendim ve bende kendime bir kardeş seçtim ve yardım ediyorum ona .. Bu sitenin içeriği yardıma ihtiyacı olan miniklerin ihtiyacını karşılamak .. derfter,silgi,kalem,giyecek .. falan .. Kardeşini seç ve kendi geleğini katkıda bulun !![signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=116868 http://forum.paticik.com/view.php?id=103321[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ayrıca konu dışındaki yere mesaj atmışsın Orda olduğunu bile bile bi de buraya açmışsın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İki yere topic açarsan Konbraşır kesinlikle yardım etmez. O da başçavuşumuz olduğu için ben de yardım etmem.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar